Herkese merhaba, iş yerimden cok cok yanlış bir ilişki yaşadım. Başlarda bana kendimi cok iyi, cok değerli hissettiren, beni bulutların ustune cıkaran kişinin ilgisine karşılık verdim ve ilişkiye başladık. Ama daha sonra o kendi hayatına dondu ve kariyerine oncelik verdi, surekli beni arayan mesaj atan, beni gormeden duramayan beni gormediğinde anksiyete yaşayan kişi gitti. Evlere kapandığımız donemde, evlerimiz cok yakın, yurume mesafesinde olmasına rağmen kendini tamamen işine verdi beni pek sık aramamaya ilgilenmemeye başladı. Ben bu surecte cok daha fazla vakit geciririz diye duşunmuştum ve onun ilgisizliğini (ilgisini bu kadar hızlı kaybetmesini) kafama cok ciddi bir şekilde taktım ve kariyerime odaklanamadım. Yani ben hayatımda yerimde saydım o ise ilerledi. Şimdi biraz da benim onun ilgisini kaybetmem neticesinde kapris yapmam sonucu ayrıldık. Ben bunu da pek kabullenemedim sanırım ve iş yerinde surekli sorun yaşıyoruz, ama onun hayatına, arkadaşlık ilişkilerine devam etmesi benim ise ofisimde yapayalnız olmam gercekten canımı yakıyor. Hep eskiden dediği sozler geliyor aklıma: ben hayatımın bir doneminde cok zor gunler yaşamıştım ve keşke o zaman ben senin yanında olabilseydim sana destek olabilseydim demişti. Ama şimdi cok zor gunler gecirdiğimi bildiği halde umurunda bile değilim. Kendimi ne yazık ki kandırılmış ve hoş laflarla kullanılmış hissediyorum. Goğsum sıkışıyor. Onun iş yerindeki arkadaşlıkları cok iyi ama benim değil ve cok yalnız kaldım cunku bu kişi eskiden benim cok yakın arkadaşımdı aynı zamanda.
Bu durumdan kurtulabilmem icin lutfen oneride bulunun, cok caresiz ve aldatılmış hissediyorum.