Merhaba ben cocuk yapmayı duşunmeyen bir kadınım. Evlenen coğu insanın da cocuk yapmak sebebiyle birlikte olduklarına inanıyorum cunku bana kalırsa evlilik denen şey cok fedakarlık isteyen, yıpratıcı ve buna uygun bir eşin bulunması zor bir muessese. Burada da gorulduğu gibi binbir turlu sorun cıkıyor, gonuller bir olunca tabii gerisi onemli değil ama sanki benim gonlumun bir olabileceği birini bulmam imkansız.
Ekstradan evlenmeme gerek de yok gibi bir histeyim. Belki de ureme icgudum olmadığından geneli iyi olan birini bile kabul etmiyorum, genel olarak herkesle arkadaşım. İcimden oyle bir gun bir arkadaşımla aşırı uyuşur bir şeyler hissedersem bir gun evlenirim ancak diye duşunyorum. Yoksa genel bir arayışa girme peşinde değilim herkesle arkadaş olmayı tercih ederim kafamın rahat etmesi acısından.
Konuya gelirsek birkac tane arkadaşca konuştuğum cok iyi konumda insanlar oldu hayatımda, annem hep guzel ozelliklerini soyleyip gelecekte evlenirsiz daha ne bekliyorsun iyi gecin onlarla deyip duruyor ama ben o kişilere karşı aşk hissetmiyorum hatta belli başlı hareketlerini yanlış buluyorum. Annem sonradan hissedersin boylesini bulamazsın deyip duruyor. Ama ben karşımdakilerin direkt iyi ozelliklerindense kotu ozelliklerini goruyor, uyuşmadığımızı duşunuyorum. Ben de onlarla eş seviyedeyim ama annem hep gelecekte o konumda birini bulamayacaksın, ondan iyisi mi var, pişman olacaksın, herkes evlendikten sonra birini aramak istersen kimse kalmayacak falan diyor. Sen kendini cok ustun goruyorsun elindekileri kacırma deyip duruyor. Bana şu an bunlar palavra geliyor ayrıca pek de umrumda da değil.
Bazı uyeleri goruyorum aşka bakmadım sadece cıkar ilişkilerime baktım cok mutluyum şimdi diyen. Sizce evlilik denen şey cıkar ilişkisi uzerine mi kurulu ben mi cok peri masalında yaşıyorum? Evlenmek icin bana baya uyumlu birini bekleyip bulmam ancak ruyamda mı olur? Cocuk istesem %100 uyuşmadığım ama genel olarak uyuştuğum biriyle ben de evlenirim ama cocuk istemiyorum. Boyle biri olarak sizce evlilik benim icin yorucu gereksiz bir durum mu?