Bu hafta sayısal branşta oğretmen olarak işe başladım. Haftalık 12 saat olarak anlatık. 2 saati deneme de gozetmen ogretmen olarak geciyor. Bu hafta 9lara benim girecegimi soylediler.2 saatte 9lara girecegim.12 lere ve mezunlara giren hocanın birebirleri yogun geciyor. Benim bugun 1kişi var.Dun hic yoktu. Pazartesi ise 6 7 kişi vardı.
Birebirleri yazan hocamız diger hocayla konuş, birebire ihtiyacı olan ogrenci isimlerini versin, sana birebir yazalım dedi. Diger hoca ogrenci isimlerini bilmiyorum dedi.Birebiri yazan hoca da haftaya ben yazarım sana birebir dedi. Ve 12lerden de yazmak istiyorlar.Ama 12ler cok ilerlemiş.Ondan korkuyorum. Bu hafta soylesem mi seviyesi duşuk 12lerden de yazsın.
İnanın gece 2 3e kadar ders calışıp gidiyorum. Alanda sıfırım nerdeyse. Ne kaynana ne başka şey takıyorum. Foruma bile girecek zamanım yok. Yarından sonra pazartesiye kadar tatil, oturup ders calısacağım. Bana ne onerirsiniz. Kovulmak istemiyorum. Bu arada kurucu iyi efor sarfet bu yıl seneye kadroya alalım seni dedi.