Merhaba KK uyeleri, 3-4 yıldır calıştığım bir ofis var. Lisans mezunu iyi derecede bilgisayar kullanıyorum iş yerinde de bilgisayar başındayım. Mudurle birlikte iki kişi calışıyoruz genelde ben duruyorum. Onceleri sadece bilgisayarın odanın tozunu alırdım temizlik icin haftalık birileri gelirdi gelmeyince hep beraber yapardık. Gocunmazdım asla, işimde de iyiyim yakın şirket yoneticileri bilgisayar becerim icin patronuma hep cok şanslı olduğunu falan soylerdi fakat benim işimi uzun yıllar yapıyor olmam , ulkede genel ekonomik sıkıntıların ve işssizlik sorunlarının olması patronumda bir ozguven yarattı sanırım temizliği bana kitlemeye başladı ve ustunkoru yapınca da beğenmemeye laf soylemeye başladı. Kendisi yapınca bozuk atmaya başladı. Cok tuhaf 3 - 4 yıllık surecte ilk defa boyle sıkıntılar yaşıyorum cıkacağımı soylediğimde kesinlikle ayrılmam taraftarı değil ama dikkat etmemi soyluyor. Ben ise temizlik yapmayı hic sevmiyorum. Hatta şu hayattaki en sevmediğim şey olabilir. Bahar temizliklerinde, bayram temizliğinde depresyona girerdim. Tabiki evim temiz annemin yaptıklarına ilaveten ben de haftanın uc gunu; bir hafta ici iş cıkışı ve hafta sonları temizliğin onemli bir bolumunu yapıyorum ama bununla birlikte iş yerinde de temizlik yapmak istemiyorum. Temizlik yuzunden birine hesap vermek istemiyorum. İş cıkışı arefesindeyim, ulke geneline bakılırsa belki uzun bir sure işsiz kalacağım ama yinede cıkmak istiyorum. Masraflı biri değilim sigara, alkol kullanmıyorum, akşam gezmelerim yok. Arada dışarıda yemek, kahve, seyahat ucretleri falan şimdi bir de takside boldurduğum oğrenim kredisi borcum var ama bir sure icin idare edecek butcem var yalnız uzun vadeli yatırımım vs yok. Sizce bu durumda işten ayrılmam şımarıklık mı? Kendime kızıyor ve cok sorguluyorum son zamanlarda, kibirli davranmak istemiyorum o yuzden goruşlerinizi almak istedim. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?