YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkacını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi icin YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden icerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:
.................................................. ........................
Kurallarımızı ihlal etmek gibi bir kastınız olmasa da, bu kuralların icerik yukleyenleri ve goruntuleyenleri korumak icin konduğunu lutfen unutmayın. Maalesef videonuzu goruntuleyen herkes iyi niyetli değildir. Kendinize, ailenize veya arkadaşlarınıza ait videoları yayınlamadan once bir kişi hakkında olumsuz fikir verme riski olup olmadığı konusunda iyi duşunun. Yayınladığınız videoların yalnızca belirli kişiler tarafından gorulmesini sağlamak icin YouTube'un gizlilik ozelliklerini kullanmayı duşunebilirsiniz.
Hesabınız uyarı amaclı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın suresi altı ay icinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da icerik yayınlama hakkınız gecici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.
YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi icin lutfen yardım merkezini ziyaret edin.
Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lutfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi icin lutfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.
Alındığı Tarih: 6 May 2013 | Onaylandı: 6 May 2013
simdi ne yapmam gerekir kanala videolar yukleyimmi yoksa yeni kanal acayimmi??bu kanalla islemek tehlikelimi her an fehsedile bilermi??bu kanalimi nisanda adsenseyle iliskilendirmisdim simdi param copemi gidicek?yardimci olun lutfen