aynı apartmanda oturdugumuz kuzenim var. Yalnız kaldığı zaman gayet iyiyiz. ama başka kişiler gelince degişiyor ve kucuk de degiliz yani.Bize kuzenler gelince ben onu cağırıyorum bize. Gecen gunlerde uzakta oturan bir kuzenimiz onlara gelmiş. Whatsap grubundan ikisinin cektigi sozde komik video atmıs.normalde hic atmaz oyle şeyler kuzenin geldigini farkettirmek icin attıgını dusunuyorum.ben de hic umursamadım "aa x'mi geldi diye". Cunku daha oncesinde soylemistim ona "kuzenlerle birlik beraberlikten bahsediyorsun ama biri gelince yaptıklarına bak "gibisinden.
1 gundur buradaymış. sonra mesaj attı gelen kuzenim "musaitsen sana kahve icmeye gelicez " diye. Birlikte eğlenip takılıp sonra yapacak bir şey bulamayınca gelecekleri yer de benim tabi. Kabul etmedim "arkadaşlarla dısarı cıkıcam gec donerim yarın gelebilirsin burda olursan" dedim. o da " yok yarın gidicem başka zamana artık" dedi.ama tabi 2-3 gun daha kaldı.
x gittiği gun kuzenim tekrar bana yazdı gruptan konuşmaya calıştı cevap vermedim. tabi o da anladı cunku normalde goruldu atacak umursamayacak birisi degilim. ertesi gun beni gorunce "bana kus veya kırgın degilsin de mi " dedi. ben de "kırgın olmamı gerektirecek bir durum mu var? " dedim. o da "ne bileyim X geldi birkac gun bizdeydi filan ya" dedi(beni hic cagırmamasına kırılacagımı gayet biliyor cunku).
Bir sorun yok dedim. o da "neden grupta sana yazdıgım mesajlara yanıt vermiyorsun o zaman" dedi. ben de " surekli konuşkan, eğlenceli olucam diye bir şey yok sessiz kalmak da bazen bir duruştur,tarzdır" gibisinden gayet politik cevaplar verdim. cunku hep olan şeyler. Bir kuzenimiz gelince beni umursamayıp o gidince tekrar yakın olmaya calısması bana samimiyetsizlik olarak geliyor boyle yapacaksa mesafeli olmak daha iyi bu duşunce tarzımı gayet de biliyor. Ama o oyle yapıp sonra da kendince acıklama yapıp gonlumu almaya calışıyor ilginc yani. sizce bu durumda mesafeli olmakta haksız mıyım ?