Merhabalar Kadınlar Kulubu'nun guzel kadınları.
Eski eşimden bahsecedeğim biraz. Şuan uzerimde inanılmaz bir baskı yaratıyor ve ben resmen kabuğumdan cıkıp her şeyi aleve vermek istiyorum...
Eski eşimle 2011 senesinde tanıştık 4 yıllık bir goruşme donemimiz oldu. Bu surecte affedersiniz ottan b*ktan sebeplerle ayrıldı. Ne zaman ben ayrıldım ilk kez o zaman hic ayrılma isteği olmadı. 4 yılın sonunda ise evlendik ve 5 yıl evlilik surecimizden şuan 3 yaşında bir kızımız oldu. Evlilik sureci ise şoyle ilerledi evet seviyor sevgisini hissettiriyor ancak coğu zaman bencilce davranıyordu. Ailesi her daim on planda oldu. Devamlı onlarla gecirilen vakitler, onların benimle yaşadığı sorunlardan bana baskı kurmaları haklı da olsam haksızda olsam eşimin her daim onların yanında olması. Evin giderlerine yetemedeği icin iddia oynaması (kızımdan once calışıyordum yine iddia borcu sebebiyle işe girdim kızım 2 yaşındayken). Bunun yanında bana ve kızımıza yeterince vakit ayırmaması, konuşmama,gulmeme,giyinmeme,tavrıma edama her şeye mudahele edip bunları benim dışardan daha iyi gozukmem icin bir iyilik olduğunu soylemesi. İyi gunlerimiz hic mi olmadı? Tabiki oldu fazlasıyla. Gulmekten karnımıza ağrılar girdiği, sabahlara kadar sohbetler ettiğimiz,birbirimize karşı olan sorumluluklarımızı sorunlarımızı cozmek icin konuşmalarımız, tatillerimiz, gezmelerimiz, surprizlerimiz. Ama bunlar eğer ben iyiysem oldu. Benim bir sorunum sıkıntım ozellikle ailesiyle olduysa konu hep boşanmaya uzandı.Bir kez dava actı annesi konustuğu icin geri cekti. Son bir yıl ozellikle calışmaya başladığımda muthiş bir buhran gecirdi devamlı bir baskılama, kısıtlama, sacma sapan sebeplerden kavga cıkarma,hakaret bağrış cağrış... Velhasıl bu arkadaşın telefonunfa mj yakaladım bir kadınla. Kadın buna bitanemmmm sana neşet ertaş eşliğinde yolu cektim bilmem ne diyordu buda canım manım demiş. Bunu yakaladığımda bitip gitmişti cok pişman olmuştum falan demişti cok yalvarmıştı ve ben affetmiştim. 1 ay sonra farklı bir kavgadan boşanma davası acmıştı bende gidip boşanmıştım. Bunları daha once de yazdım biliyorum onceki konularımı bilip okuyanlar ne olur hakkınızı helal edin.
Asıl mesele şu;
Son uc aydır devamlı barışmak istediğini soyluyor. Hatalı olduğunu her şeyi değiştireceğini ailesinden uzakta benim istediğim yerden ev tutacağını cocuğumuz icin bunu yapmamız gerektiğini beni cok sevdiğini değerimi anladığını falan fıstık soyluyor. Hepsini tersledim bu konulara girmek istemediğimi ve bu konuda beni rahatsız etmemesini defalarca rica ettim. Dun ofise orkide yollamış sen ben ve kızımızla yeni bir sayfa acalım diye.
Sinirimden ağladım. ve uzun uzun yazdım benim onunla tekrar olmak istemediğimi cunku onunlayken benliğimi yitirdiğimi,mutsuz olduğumu,ileriye yonelik planlarımın hicbirinde yerinin olmadığını, gunah cıkarmak icin beni kullanmaması gerektiğini, zamanında gozu kara bir şekilde beni mahkeme salonuna goturup ailesine otuz yaşımdan sonra bunu mu cekeceğim dediğini, kimseyi tek kalemde silmediğimi, evi satıp evden cıkarmak icin devamlı taciz edişini , babasının gelip uzerime yuruyup kufur ettiğini, kızımızın en sancılı doneminde o anları paylaştığımda cocuk unutur gider diye gaddarca konuştuğunu, en ihtiyac duyduğum zamanda sırtını donduğunu, şu hayatta sağ elimi sol elimle avuttuğumu tek başıma mucadele icinde olduğumu bile bile acıma duygusunu yitirmiş bir şekilde sakın kimseye ağlayıp zırlama dediğini hepsini ya her şeyi yazdım. Bunların farkındaymış ve pişmanmış izin verirsem duzeltecekmiş.
Hanımlar benim cevremde arkadaşlarımdan buyuk baskı var barışmam icin. Bana kızımın olduğunu ve kime nasıl guveneceğimi, onun icin en doğrusunun eski eşimle barışmam gerektiğini baskılıyorlar ve ben derdimi anlatamıyorum. Yorgunum ya ben bu adamdan yorgunum icimde ona karşı ofke bile yok boğazımda duğum duğum kızımın hakkına mı giriyorum diyorum sonra diyorum ki ya ben ne olacağım?
Genc ve guzel bir kadınım cok şukur elim ekmek tutuyor tekrar universiteye yazıldım ve ilerisi icin guzel hedeflerim var. Ben hayattan yaşamaktan nefes almaktan haz duyuyorum bu adamla boğuluyorum

Bu arada asıl eklemek istediğim cok utanıyorum ne olur yargılamayın.
İş yerinde firma partnerimiz olan bir calışanla tanıştım iş vesilesiyle ama adam ara ara arıyor hal hatır soruyor derken hoşlandığını belli etti. O da boşanmış ve kızı var. Acıkcası ilgisi hoşuma gidiyor ama korkuyorum mesafeliyim. Bu yuzden de vicdan azabı cekiyorum hem eski eşe hemde kızıma. Kafam o kadar karışık ki cok yoruldum ve devamlı ağlamak istiyorum.