NOLUR OKUYUN Bİ YOL GOSTERİN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM baştan anlatıyorum, bizim sorunlu bi ilişkimiz vardı. bir kere haber vermeden kızların olduğu bir grupla icmeye gitti hatta yan yana kolları değerken fotoğraflarını yakalamıştım. sonra ayrıldık ama affettim. bir kere de artık seni istemiyorum diyip ayrıldı (sebepsiz) ve ağladım ben de ona sarılmak istedim. lutfen dokunma zamanla gecer guclu bir kızsın dedi ve terk etti. o kadar yalnız kaldım ki, o ailesiyle erkek arkadaşıyla gezdi ben surekli yattım. sonra tekrar ozur diledi yine affettim. ama bu sefer ona guvenmiyodum ve ondan ayrıyken bir cocukla konuşuyordum kimsem kalmadığı icin. cocukla konuşmaya bir sure devam ettim arkadaştık ancak bana ciceğim gibi hitaplarından sonra konuşmayı yavaş yavaş kestim. bu sure zarfında biz barışmıştık hala birkac sorun olsa da. bir kere de cocuk ben mesajlarına cevap vermeyince ciceğim yazdı ve sevgilim bunu gordu kavga ettik ama her şeyi acıkladım affetti beni. bir gun arkadaşım eski sevgilim icin “boşver hic yakışıklı değil zaten ” yazmış ben de cevap olarak “aynen oyle ” yazmışım. gururu cok kırıldı. ailem ve arkadaşlarım onu sevmediği icin bu şekilde konuştuklarında karşı gelemedim cunku barıştığımı anlarlardı. bu mesajları okudu hatta cocukla flort edip onu aldattığımı soyledi. cocuk icin yakışıklı ama tehlikeli onunla olmam dediğim mesajımı okudu. sonra sen bi şeytansın, beni aldattın, erkek delisisin, bi tane s*garaya değmezsin dedi. cok cok daha ağır konuştu ama yazmak istemiyorum. ve acıklamaya calışsam da kovdu beni. ablama anlatmak zorunda kaldım perişan haldeydim. bırak biraz da onun gururu kırılsın ne hallere geldin onun icin sakın pişman olma dedi cok kızdı bana affettiğim icin. ama ben kopek gibi pişmanım. nolur yardım edin