Bugun sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hicbişi demedim.top futbol topuydu, ses cıktı.cocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri goturmek icin eve cıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma gorme dedi.şikayetci olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.kufur edip duruyor.cocuğumalaf soyluyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetciolmadı.
ben polise dedim.bu cocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsure daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakicin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.cocuğunu da psikoloğagotur.'cocuğa da 'sen ananın a...n neden cıktın ki' diyor.cocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkacdiyorum.cocuğun yakınına doğru geliyor ama hicbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hicbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de mudurle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın mudure anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
cozummu?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gucumle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum icin yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gercekten kotuler.sadece bukadın değil...başkaları da oyle.genelde bellibir yaş ustu ve tahammulsuzler cocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir turlu iftira atıyorlar.bugun tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan soyluyor.