Merhaba
Bu konuları baya baya unuttuğum icin tecrubeli bayanlardan yardım istiyorum.Bosanali uzun zaman oluyor bu surecte tanıştığım goruştuğum cok kişi oldu ama olmadı sadece bir kişiye karşı bir şey hissedebildim o da platonik olarak kaldı

Yalnızlığın bana gore olmadığını yalnızlık insanı olmadigimi biliyorum.Eski es denen davari bu yuzden bile cekmiş olabilirim

Gelen teklifler bir sure egomu okşadı ama yetmiyor hayatımda gercek bir ilişkiye ihtiyac duyuyorum.
Bir suredir aynı zumre grubunda olduğumuz bir bey var.Yaptigi calışmaları tesadufen gordum başta gercekten onlar icin mesaj attım ama fotoğraflarını incelediğimde ohaaa dedim

Aramızda konuyla ilgili kısa bir konuşma gecti ve orada kapandı.Daha sonra benim fotoğraflarımı hikayelerimi beğenmeye başladı ama o kadar.Ben de Nemrud'un kızı gibi hicbir şey yazmadım cevap vermedim.Ha belki amac o degildir yani kendisinin bir sayfası ve YouTube kanalı var yani populerlik icin de yapıyor olabilir ama benim dibim dustu.Su an nasıl konuşma başlatacağımi bilmiyorum dun bir video paylaşacağım dedi ve paylasmadi onu sorarak başlasam cok mu meraklisi olurum? Kendime de bir yandan cok kızıyorum şekilci bir insan olduğum icin

adamı hic tanimiyorum yuz yuze konusmuslugumuz yok sadece fiziksel olarak beğendim.Duygu da yok yani.Direkt tanışma, duygu durumlarına girmeden nasıl mesaj atabilirim.Ortak bir alanımız var onun dışında bir şey yok