Merhaba arkadaşlar benim sorunum bitmeyen komşu gurultusu. Ust kat komşumun gurultusunden bıktım. Once ev supurme sorunu vardı akşamları ev supuruyor ve inanılmaz bir ses oluyordu supurgeyi yere surttukce aşırı bir ses oluyordu neyse biz bunu yoneticiye dedik adama soylemiş eşine soylesin diye. Bir muddet ses kesildi ama bu kez de her sabah supurme olayı oldu. Bir gun yine akşam supurdu (bunu dememize rağmen yine yaptı yani) biz de sopayla tavana vurduk kesildi. Sabah supurmelerini gormezden gelmeye calıştım yeter ki akşam supurmesin dedim. Oyle bir ses ki aşırı rahatsız ediciydi ve ben KPSS calışan birisiyim halimi siz duşunun. Son zamanlarda sabah supurmeleri bitti ama şimdi de konuşma sesleri geliyor bir adam konuşuyor duşunun tv izliyorsunuz arkada bir mırıltı tarzı ses geliyor sevdiğiniz diziye odaklanamıyorsunuz batıyor ya da ne bilim kafa dinleyeyim diyemezsiniz. Kac kere sopayla vurdum yukarı doğru bağırdım bir ihtimal duyulur diye ama ne care... Şimdi de sabahtan beri tak tuk tak tuk sesler geliyor ara ara yere bir şey atıyormuş gibi ama ne olduğunu da cozemedim ki. İşin ozeti en ozel anlarına kadar (karı koca ilişkisine dair) evimizde. Kardeşim 1 ay yatak odalarına denk gelen odada uyudu kızın psikolojisi bozuldu yani o seslerden. Yoneticiyi en son aradığımızda eşime sen git kapısına demişti bir de sen soyle şu supurme olayını filan ama insan da bilemiyor ki nasıl insanlar gidemiyorsun. Caresiz katlanıyorsun. Polise şikayet etsen olay buyuyecek. Napacağımızı bilemiyoruz artık. 3-4 ay sonra buradan gideceğiz ama KPSS zaten zor surec insan hicbir şeye tahammul edemiyor ses desen en ufak ses batıyor bunların sesleri nasıl batmasın. Binanın mimarisi o kadar enteresan ki duvarlar ince yatak odamıza yan tarafın yatak odası arası bir duvar var oraya gitsem ses var. Başka bir odamıza yan dairenin oturduğu oda bitişik ses var. Yani tek care dua ediyorum kulaklık takıyorum sabır diliyorum. Hepsi neyse de ust komşuya nasıl bir cozum bulacağım