Hocam lutfen yardımcı olun
Tüp Bebek0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Tüp Bebek
- Hocam lutfen yardımcı olun
-
24-09-2022, 08:22:01merhabalar hocam..Ben yaklaşık 1 yıllık evliyim ve hic korunmadık..ilk 5 ay fln olduğunda doktora gittim doktor adetin 2. gunu test yaptı..bir problem cıkmadı..eşime sperm testi yaptı morfolojisi 3 cıktı,bunun dışındakiler normaldi. daha sonra bana rahim filmi cekti tuplerim acıktı,ancak o sırada rahmimin kalp şeklinde olduğunu gordu histereskopi ameliyatı oldum..ameliyattan sonra tekrar adetin 2. gunu gel dedi.Daha olamadım cok kasık ağrım olmadı nedeniyle doktora gittim,gebelik testi yaptı ancak negatifti. bu arada pko'luyum bunun icin şimdiye kadar hic ilac vermemişti. adetlerim cok duzensizdi bazen 32 bazen 35 bazen 36 gunde bir hasta oluyorum onun dışında pko'yla alakalı başka sorunum yok (tuylenme,kilo vs) kilom oldukca duşuk,bu yuzden sana ilac vermek istememiştim zayıfsın diye ancak şimdi vericem dedi ve bana bugun glukofen adlı ilacı verdi. Hocam benim cok kafam karışık,bebeğimizin olmasını cok istiyoruz ancak ben pko'luyken eşiminde morfolojisi duşukken normal yollardan gebe kalmam mumkunmu acaba ? ve doktorum bana doğru tedavilermi uyguluyor sizce? cok şupheliyim..bana hic yumurtlama takibi fln yapmadı..