Merhaba kızlar, belki size sacma gelecek ama ben dun erkek arkadaşımla yaşadığım bir olayı cok kafama taktım. Biraz uzun olacak umarım sıkılmazsınız. Yapı olarak zaten kıskancım ama kendimi torpulemeye calışıyorum. 7 aylık bir ilişkim var, birlikte yaşıyoruz. İkimiz de 31 yaşındayız. Zaten normalde ust katımda oturuyor. Once artı yonlerini yazayım. Cok ilgilidir hala bir saatte bir yazar,herşeyi haber verir. Sorunlarımla hep alakadar olur. İnsanların yanında da hep aşkım hayatım der guzel davranır. Cok korumacıdır. Bir de ben tabiri caizse mıc mıc ilişki severim O da oyledir oper sarılır guzel konuşur. İş dışında genel olarak hep benledir. Kotu yonlerine gelince cok agresif, cabuk sinirlenir. Ama cok cabuk sakinleşir. Tabii kısa da surse sinirli anlarında kalbim kırılır. Kıskanclık ve şupheciliğe asla gelemez. Bazı cocukluk travmaları var bu yuzden kısıtlanmaktan nefret eder. Genel olarak zor bir insandır. Kendisi fitness hocası o yuzden dikkat ceken bir vucudu var. Yeri geliyor cok guzel oğrencileri oluyor. Ben de aynı salona gidiyorum. İlk zamanlar cok sorun yaşadık ama artık ben bazı şeyleri aştım. Ona guvenim oluştu. 7 ayda hicbir şeyini yakalamadım ama tabii kimseye de yuzde yuz guvenmem. Burda bile neler okuyoruz. Beni ailesi dahil tum cevresine soktu. Memleketine goturdu, tatillere goturdu. Bunlarda sıkıntı yok ama salondakiler bizim ilişkimizi bilmiyor. Oğrenilirse işinden olur cunku uyeyle beraber olmak yasak. Biraz daha zaman gecsin patronları karşıma alıp konuşcam dedi ama eminimki ben ısrar etmesem soylemez. Haliyle onlar gormesin diye instagramda fotoğraflarımızı paylaşmıyor. Sadece onları gizlemesi de yetmez 7 bin takipcisi var. Ben dedim ki illa beni koymana gerek yok el ele bişey koy yuzum gorunmeden sevgilin olduğu belli olsun diyorum. Bi tamam koycam diyo bi bana sacma geliyor zaten tum cevrem biliyo diyo anlamadım yani. Bi buna takıldım. Bu yuzden ben de artık fotoğrafımızı paylaşmıyorum. Bir de onun saclarına PRP yaptırmak icin haftada bir gittiği bir estetik merkezi var. Sahibi arkadaşı. Hatta tatile sahibi, ordan bir doktor ve iki kızla beraber gitmiştik. Yani ordakilerin coğu da sevgili olduğumuzu biliyor. Oradaki kızları ben hep kıskanıyorum normalde. Hem cok guzeller hem cok samimi davranıyorlar herkese işleri gereği. Erkek arkadaşım benden once de oraya gittiği icin ordan bazı kızlar da instgramında ekli buna da takıyorum da neyse Varislerim icin bir kere beni buraya goturdu. Ben kızların samimiyetini kıskandım kavga ettik. Bidaha senle buraya gelmiycem sen tek gel dedi. Bir kere kendim geldim. Neyse dun yine beraber gittik. Hatta giderken bile beni yine pişman edeceğini biliyorum ama neyse dedi. Erkek arkadaşım onun iki arkadaşı ve ben gittik. İceri girdiğimizde ben bilerek koluna girdim. Bu hic ne elimi tuttu ne sarıldı. Cok sinir oldum. Sonra yanına oturttu sadece. Sizce yaptığı ayıp değil mi? Benim kıskandığımı biliyor icimi rahatlatmak icin oraya benimle elele girmesi gerekmez miydi? Neyse sonra beni işleme aldılar bu da yanımda. Bir kız girdi iceri. Erkek arkadaşım sac ekim ameliyatı olmuş benden once. Bu kız da ameliyatta gorevliymiş. Bayağa samimi konuşuyor erkek arkadaşımla. Ben varım diye tabii benimki pek cevap veremedi ama ben yokken nasıllar kimbilir. Ben bu kızın yanında bilerek aşkım dedim buna. Neyse genel olarak toparlayayım eve gelince tabii kıyamet koptu. Ben saydırdım bayağa benim gururumu kırdın dedim. Neymiş ben bilerek yaptığım icin ego yaptığım icin ondan elimi tutmamış aşkım dememiş. Bi dunya da kızdı bana. Kıskanclıklarımdan bıkmış. Kapıdan girmeden elini tutmamışım iceri girince kızları gorunce hemen elini tutmaya calışmışım fesatlıkmış bu falan. Zaten herkes biliyor kime neyi ispat etmeye calışıyorsun, ben neden senin egonu tatmin etmek zorundayım falan dedi. O benim sağlığım icin uğraşıyormuş orda ben nelerle uğraşıyormuşum falan. Daha once kıskandığım bir kızı kafede gormuştuk onun onunde opmuştu beni mutlu olayım diye. Ben de onu hatırlattım o kız guzel değildi diye mi yaptın bunlar guzel tabii o zaman mı bu hareketlerim sacma geldi sana dedim. Doğru durust cevap yok bağırma cağırma. Sizce kim haklı? Ben ayrılmayı bile duşunuyorum. O an elimi koluna attığımda onun eli oyle sıkı sıkı cebindeydi ya o kadar zoruma gitti ki. Bilmiyorum cocukluk mu yapıyorum? Sizin fikirlerinize gore hareket etmeye calışıcam. Akşam kus yattık sabah hicbişey olmamış gibi aşkımlara başladı yine ben de bozmadım normal devam ettim ama icim icimi yiyor. Ne yapmalıyım sizce?
GUNCELLEME: Bu konuyu acarken linc yiyeceğimi biliyordum aslında kendi kendimin başını yaktım Arkadaşlar eleştirilerinizde haklısınız ama benim de boyle olmamım bazı sebepleri var. Gecmişte cok kotu travmalar yaşadım. Eski erkek arkadaşım tarafından hem aldatıldım hem dayak yedim. Elinden zor kurtuldum hatta şimdiki erkek arkadaşım sayesinde kurtuldum. Yani psikolojim cok normal değil ben de duzelmeye calıyorum. Lutfen kırıcı yorumlar yapmayın.
GUNCELLEME: Burdaki yorumlardan sonra ne kadar cocukca davrandığımı anladım. Kırmadan eleştiri yapanlara teşekkur ederim. Ben konuyu kapatmama rağmen erkek arkadaşım haftaya seni tekrar goturcem elele gircez dedi. Senin davranışına kızdığım icin o şekilde davrandım yoksa seni kimseden saklama gibi bir duşuncem yok hicbişey de senden kıymetli değil dedi.