merhaba arkadaşlar bu hesabı sizden bu konu hakkında bir goruş almak icin actım.
benim bir cocukla yaklaşık 5 aydır resmi olarak bir ilişkim var ve bu cocuk 2 senedir tanıdığım biriydi ama bir donem aramız acıldı ve 9 ay once iletişimi (bu sefer romantik anlamda) tekrardan sağladık.
9 ay once iletişimi sağladığımızda bir onceki iki senelik ilişkisinin aylar once bittiğini soylemişti.biz flort donemindeydik ve ufak şeyler haric her şey guzeldi.sonradan gozume bazı davranışları takılmay başladı başka bir kıza bebeğim dediğini gordum mesela benim sevgilim de yaşadığı yerde ilgi ceken ve bilinen bir isimdir,kızların da yoğun ilgisi oluyor ona karşı.ben onu bu nedir gibisinden yaklaşınca beni abartmakla sucluyordu.boyle olaylar yaşadıkca ben uzaklaşmak istedim 2-3 gun dayanabiliyordum sadece.neyse bir şekilde mart ayında ikimizin de birbirimize karşı duyguları tam anlamıyla oluştu ve sevgili olduk.ben cok mutluydum o donemlerde.yakın bir zamanda bu mutluluğum bozuldu.başka biriyle ilişkiye girdiğini oğrendim.ne zaman diye sorunca ilk seninle terkardan konuşmaya başlamadan onceydi dedi sonra senden sonraydı dedi sonra ocak ayındaydı diye hikayesini birkac kere değiştirdi.yakın zamanda askere gidicek diye ve sevdiğim icin benle sevgili olmadan once olmuş diyerek kendimi bir şekilde sakinleştirdim atlattım bir şekilde sonra sevgilim gitti.giderken instagram hesabını da kapatmıştı.
bir gun fark ettim ki hesap acık ama ailesinden kimse bilmiyor bu durumu.hesaba mesaj atınca hesapta olan kişinin eski sevgilisi olduğunu oğrendim.kızla iletişim halindeyken bir anda senin sevgilin bana cok değer veriyor ben onunla istersem konuşabilirim hicbir şey diyemezsin tarzında bir usluba gecti ben de o sana değer vermiyor dedim.sonra birkac tane ekran goruntusu atmasıyla dunyam başıma yıkıldı.
attığı sslerden iki tanesi biz flortleşirkenki 4 ay icinde bir zamanda konuşulmuş,ona nasıl onu unutamadığını,ayrılıklarının onu nasıl etkilediğini anlatmış.asıl beni mahveden ekran goruntusu 29 mart tarihine ait yani biz bir aydır sevgiliyken konuşulmuş.aralarındaki konuşmada sevgilim kıza diyor ki "ilerde cocuğun olduğun zaman benim adımı koy ben de senin adını koyarım bilirsin yapıcağım dediğim şeyi yaparım biz yapamadık belki onlar yapabilir"
bunu soyleyen cocuk bana 3 gun oncesinden
"bana guvenebilirsin,ben sana sevgili,abi,arkadaş olucağım.seni cok seviyorum,yalnız değilsin sevgilim"gibisinden iddialı mesajlar atıyordu.
askerde olduğu icin en ufak bir iletişim kurmadım bu ekran goruntulerini okuduktan sonra.
kız kardeşi telefonda konuşurken boyle boyle demişsin diye hesap sormuş ona.
"o da (bana) soyle ki onları ben yazmadım cocuklar dalga gecmek izin yazıyorlardı,yemin ederim.ben soz verdim bir daha konuşmadım o kızla."
yani topu arkadaşına atmış ve bu mesajlar gecenin 2.30unda konuşulmuş şeyler.
ustune ustluk kullandığı kelimeler ve emojilerden bile mesajı yazan kişinin o olduğunu anlayabiliyorum.insan tanımaz mı her gun konuştuğu insanın konuşma şeklini.
yalan soylerek bu işin icinden cıkmaya calışıyor.
bu beni ikinci kandırışı ve hayal kırıklığına uğratışı.kac gundur kendime diyorum ki ona icini dok rahatla ve ayrıl ama bir yanımda diyor ki senden gelecek en ufak şeyi bile hak etmiyor.bir şey soyleme ki kendi kendini yesin orada.
cok sevdiğim biriydi.bu kadar karaktersiz olabiliceğini hic duşunmezdim.kendimi cok kullanılmış hissediyorum.ben ona cok guveniyordum bu kadar boş biri olduğunu gormek beni gercekten cok uzdu.
şu an o kızı sevdiğini duşunmuyorum ama biz onunla gelecekteki cocuklarımız nasıl olur diye anlamsız hayaller kurarken onun ona senin adını koyarım demesi bana biraz koydu ve gozumdeki butun gelecek ihtimallerini oldurdu bir anda.
zamanında bana cok farklı hikayeler anlatmıştı o kız hakkında ayrıldığımızda hic umursamadım gibisinden.
ilişkimiz tamamen yalanlar uzerine kuruluymuş da ben bilmiyormuşum.
bana yapıcağı herhangi bir acıklamaya bir karşılık vermeli miyim ne hissettiğimi duymayı hak ediyor mu emin değilim.
ve evet 18 yaşındayım.yaşım kucuk ve derdim buyuk bir dert değil.sadece yaşadığım bir şeyi aktarıyorum o kadar.benim sucum değil karşıma boyle bir insanın cıkmış olması.