Herkese merhaba arkadaşlar
21 yaşında cok severek bı evlilik yaptım ama ilerleyen zamanlarda şiddet ve zorla ilişki istemesi yuzunden de 24 yaşında bosandim.su an 29 yaşındayım ve hayatımda biri var 3 aydır goruşuyoruz ama ona boşandığımi hala soyleyemedim bunun nedeni de korktuğum icin gecmişimi hatırlamak istemediğim ve beni yanlış anlar mı farklı gorur mu diye de tereddutte kaldım cunku gercekten cok ama cok Zor.
Sonra dedim ki bekle zamanla tanıdıkca anlatırsın nasıl biri olduğunu anlarsın en azından ama her soylemek istediğimde ağzımdan cıkmadı o cumle tepkisini bilmediğim icin şimdi anlatsam acaba cok mu gec olur cunku bana her soru sorduğunda sıkışmaya başlıyorum cevap veremiyorum hatta kendisi de bunun farkında bana soylemediğin bişey var diyo ve ben normalde de cok sessiz icine kapanık bı insanım anlatmak istesem bile kitlenir o an konuşamam kendisi cok detayci bı insan ve en sevmediği şeylerden biri de yalan ama ben ona yalan soylemedim sadece zamanını bekledim ki beni yanlış anlamasın av olarak gormesin diye başkasından duyarsa tamamen kaybetme korkusu yaşamak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım nasıl konusmam gerektiğini inanın bilmiyorum ve vicdan yapıyorum surekli soyleyemeyince kendi kendime ağlıyorum nasıl ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun