İş yerinden adamın biri ayrılacak, onun işini bana devredicekler. 1.5 yıldır uzaktan calıstıgımızdan adamla hic tanısmamıstım. Yonetici verdi adamın ismini bana. ‘Ondan yaptıgı işleri oğren o gitmeden ’ dedi. 2 haftadır o adamla zoom uzerinden calısıyoruz, sadece sesli toplantı yaparak.

Adam ilk başta acayip ters davrandı, bilmeyen yapmasın bu işi vs vs. ezikledi beni. Bir gun dayanamayıp ağladım, ‘sesin kotu geliyor ağlıyor musun, kalbini kırmak istemedim. Ben biraz zorlarım ki iyiliğin icin‘ dedi. İnsafa mı geldi anlamadım. Sonra biraz insan gibi davranmaya başladı. Ertesi gun kendi aradı, ‘bugun nasılsın sesin durgun geliyor ’ dedi. Senin kafan basıyor, senin ozguvenini kırmış şirketteki korku filmi karakterleri dedi. Cesaretli ol korkma vs vs konustu. Bulmuşlar senin gibi hanım hanımcık kızı, el ustunde tutacaklarına daha moralini bozuyorlar dedi. İş konusunda yardımcı olmaya basladı. Ne zaman geliyorsun İstanbul ’a dedi. (evden calıştığımdan şu an ailemin yanındayım. ) Burda olsan gezerdik, neşelendirirdim ben seni dedi. Muşteriyle toplantı ayrladı, kendisi gittikten sonra benimle calışması icin. Telefonda da ‘abi yardımcı olursun dimi ben gittikten sonra hande ’ye ‘dedi. Beni tanıttı muşterilere ‘şu işi yapıyo kendi yonetiyo sureci vsvs ‘diye ovdu.

Muşteriyle goruntulu konustuktan sonra başbaşa kaldık zoomda. Cok kibardı, gozlerinin ici guluyordu. Nerelisin, kac yasındasın, baban ne iş yapıyo okulu nerde okudun vsvs bir suru soru sordu. Bir de hemşeri cıktık. Neyse, sonra kapattık o gun zoomu. Hep o sordu ben sormadım ona yaşını vs. Bir tek ben de denizliliyim dedi. Neyse, akşam tekrar aradı mesai saat olmamasına ragmen. dışarda işim bitti istersen bakalım calışalım biraz dedi. Tamam dedim. Normalde sesli konussak yeter ama beni wp dan aradı goruntulu, sana calısma sandalyemi gostericem diye. Orda da bana dikkatli baktı gozunu ici guluyodu gibi geldi, ‘sac sakal traşı oldum nasılım giderim var dimi ‘dedi gulerek. Ne diyecegimi bilemedim, cevap vermedim. Senin boyun kac dedi 170 dedim op de basına koy, tr de o standartlarda kız az dedi. Manken bile olursun sen dedi. Ben de onun icin guzellik lazım dedim. Niye ki, olursun bence dedi. Cevap vermedim. Sonra, ‘bir arkadasım vardı pandemi basında bekardı adam evlendi bir de cocugu oldu ya ‘dedi.Surekli soru soruyor benle ilgili ama adam yurtdısına gidecek temelli. Konusurken handecim diyip duruyor. Ne yapmaya calıstıgını anlamadım. Gecen gun de burcun ne dedi. Teraziler şoyle şoyle olur sen de mi oylesin dedi. Surekli bir muhabbet gciyor aramızda. Halbuki tersliyordu aynı adam. Ben muhabbeti cok uzatmadıgımdan mıdır nedir, yoruldum dedi ben kacıyorum dedi gitti. Şirkette bu zamana kadar bir suru erkekle calıştım ama hic boyle rahat konustugum olmadı. Ne yapmaya calısıyor bu adam?