Merhaba yine anlatacak kimsem olmadığı icin buradayım ve sizden aldığım guc kendimi daha iyi hissettiriyor

Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin ofke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca cıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye surekli ben boyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde cok pişmanım deyip ağlıyor oyle bir psikolojik şiddet var ki uzerimde anlatamam.

herşeyi eleştirir bu niye boyle , yuzumde sivilce cıksa cok kotu olmuş , biyerimde tuy gorse ay bu ne der ki tuysuz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yuzume gulup arkamdan demedikleri kalmadı. Hic birini sevmiyorum. Kısaca boyle derken kendimi aşırı mutsuz cokuk ve depresyonda hissediyorum. Artık gercekten gitmek istiyorum. Gecen gece hic birşey yoktu carşafları değiştirirken basım dondu uzandım sonrası bende yok sinir krizi gecirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca oğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi goremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dun gecede orada yatmış ve dun eve gelince sarılmak istedim opmek istedim cok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece opecektim sende hic opmuyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni surekli dibe cektiğini soyledim kendisine ve onu evden kovdum.

gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra cıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt ust oldu onun yuzunden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek icin bunu şimdi yapacağım…