Selamlar,
Cocuğum 4 yaşında yarın kreşe başlayacak. İlk kez kreşe gidecek. Ben tamamen evden calışıyorum eşim her gun işe gidiyor. Cocuğumu kreşe verme sebebim hem artık ona cok uzuluyorum pek sosyal bi aile değiliz konu komşu arkadaş zaten azdı koronayla da bitti ilişkiler. Cocuğun gorduğu sadece dedeler annane babanne. Cocuk artık sıkıntıdan evde kafayı yiyiyor ve vicdan azabı cekiyorum ona uzuluyorum hem de artık eğitimi başlasın istiyorum ve diğer bir sebep de aşırı aşırı yoğun calışıyorum yani afedersiniz yeri geliyor tuvalete bile gidemiyorum. Gelip bakacak annane babanne var ama onları istemiyorum cocuğa artık bişi veremiyorlar zaten oldukca da yaşlandılar. Fakat eşim surekli cocuğu hastalıkta kreşe gonderdiğim icin beni sucluyor hasta olursa suclusu ben olacakmışım oyle diyor. Etrafındaki kimse gondermiyormuş seneye anaokuluna gidermiş falan oyle diyor. Bu arada gideceği yer ozel bir kolejin kreşi guzel bir yer fakat maddi olarak da baya zorlayıcı olacak. Ama tum bunların yanında tum sene kv ve annemi gercekten cekmek de istemiyorum ne kadar bakacak olsalar da yine de ben de koşturmak zorunda kalıyorum ve gercekten hic vaktim olmuyor gun icinde. Sizce hata mı ediyorum kreşe gondermemeli miyim kafam iyice karıştı.