Kısa yazmaya calışıcam. Bir cocuk babası biriyle evlendim daha doğrusu imam nikahı kıyıldı sadece yeni boşandığı icin cocuklar etkilenmesin diye erteledi. Aramızda 8yaş farkı var. Varlıklı biriydi fakat ben hep kendi calıştığımla gecinmeye calıştım ondan bişi beklemedim istemedim. Sadece mutlu olalım gerisi onemli değildi benim icin. Nikah kıyıldıktan sonra birlikte yaşamaya başladık tabi benim ailem karşı cıktı dort yıl kimse konuşmadı benimle sonra mecburen kabullendiler benim icin. Buarada 5yılı doldurduk.
Yıllarca her hafta sonu eski eşinin evine gitti cocuklarla vakit gecirmek icin ve pazartesi akşamı eve geldi. Cocuklara saygım sevgim sonsuz ama kalmasına karşı cıktım hep dinlemedi cunku eski eşiyle aynı evde kalmasını istemiyodum. cocuklarımı ihmal edemem dedi bana hep. Her hafta sonu yalnızdım bi haftasını bile bana ayırıp benimle vakit gecirmedi. Kavgalarımız hep bu yuzdendi cunku ben ilk defa evlendim hic bişi yaşamadım ki herşeyi eşimle yaşamak istedim daha 20 yaşımda ama o hep erteledi seneye sonraki seneye vs..
Sonra birden işleri bozuldu sicili kotuleşmişti zaten son zamanlarda bende dedimki calışırız kalkarız altından. Benim uzerime iş yeri actı birkac yıl calıştım gelirimiz guzeldi ama ortada hicbişi yoktu hepsi onun borclarına ve cocuklara gidiyodu. Boşanırkende tum mal varlığını eski eşine devretmiş yazlığı kışlığı arabası ayriyetten kira geliri olan ev. Eski eşi calışmıyodu hic ben calışıyodum kazanc hep oraya ve borclara gidiyodu faturaları evin tum giderleri cocukların kolejleri ozel universite odemeleri vs anlıcanız tum ihtiyacları. Bizde ufak bi evde kirada oturuyoduk buarada ve ben calışmama rağmen en ufak bişi alsam gozune batıyodu bir suru ayakkabın var neden alıyosun gibi aldığım ayakkabıda cakma 50liralık pabuc. Asla pahalı şeylere gitmedim evimdeki eşyaları bile teşhirden almıştım beyefendi eşyaya cok para verilmez teşhirden al dediği icin ve zengindi kendi evi tripleksmiş herşeyi ozel yapılmış. Buarada hala resmi nikah kıyılmadı sebebide fırsat olmamasıymış.

Sonra pandemi girdi iş yeri kapandı bizim durum git gide kotuleşti babamdan kardeşimden borc aldı otuz bin sonra kendi borclarına karşılık senet yaptı birine benide kefil gosterdi eve kadar gelip senet imzalattı 50milyarlık iş yerinden kalan borclar hep benim uzerimde şahsi olarak bir kuruş borcum yokken bi dunya borcum var sicilim berbat kullandığım telefonu sattım sırf eve erzak aliyim diye şuan kardeşim telefon verdi onu kullanıyorum . Ben hala calışır hallederiz derken rahatsızlandım ameliyat oldum annemlerin evine taşıdık eşyaları beş aydır bekliyorumki iş bulsun bişi yapsın hala evde oturuyo. Boyle anlatınca ne kadar aptal olduğumu gordum şimdi ayrılsam diye duşunuyorum ama uzerime kalan borclar korkutuyo beni ve şuan 30 yaşımdayım kac senedir bunlarla mucadele ediyorum ve kendim ettim kendim buldum diye kimseye bişi diyemiyorum ne yapıcamıda bilmiyorum.