Evlendim 1 ay oldu ama ne evli olduğumu anlıyorum ne de mutluyum eşimle sorunlar yaşadık evet ama herşeyimiz sorun evlenmemiz sorun coronadan 1,5 sene sonra evlendik duğun gunu salonla ilgili sıkıntılar oldu başka yerde yaptık bi karış surat zoraki gulerek cıktık kınamda istediğim gibi olmadı video da baktım coğu şey yanlış eksik yanımda o kadar insan var hepsi mi beceriksiz olur organizasyoncum bile sayfasında o kadar guzel fotoğraflar videolar var bana gelince pısss sonuk sac makyaj icin tuttuğum kuafor desen oyle ,gelinliği aldığım yer paylaşım yapıyor ozenli ozenli hediyeler vermiş bize elimize gelinliğin kılıfını bile zor verdiler ben anlamıyorum herkese iyi niyetle sıcak samimi yaklaştığım icin mi umursanmıyorum aynı parayı bende veriyorum hepsini sosyal medyada gorunce bi sinir oldum hatırladıkca , eşimle sorun yaşadık şuan iyiyiz ama hic 1 aylık evli gibi değiliz ya işe gidip akşam eve geliyoruz hic bi aktivitemiz yok hadi onu gectim bi sohbet yok ben geliyorum camaşır atıyorum yemeğe giriyorum yiyiyoruz cay iciyoruz bakıyorum saat 10 bucuk olmuş bile hadi yat uyu sadece ve sadece yakınlaşmak icin yakınlaşmasını istemiyorum napıyosun gunun nasıl gecti bu kadar ya ben ailemleyken daha cok eğleniyodum mutluydum evde ses yok kendi uğraşları var gidiyo onlara bakıyo bizim icimiz curumuş ve benim neşeli olmama alışmış hep noldu neyin var yine ben ne yaptım diyo bunun ustune bişey soylesen suc soylemesen suc, bakın dolapta kola vardı cok uzun zamandır evlenmeden once duruyodu ac bakalım icelim yemekte dedim biri bunu acmış asidi gecmiş olabilir dedi kim acıcak onu senle benden başka dedim sırf muhabbet olsun diye sen mi almıştın bunu eğer sen almadıysan bu benim bekarlığa veda dan kalma falan dicektim ki lafı ağzıma tıkadı uff pelin ben actım tamam mı oldu mu dedi sırf ben susayım diye bu kadar kısa surede bu tahammulsuzluk nedir sofrada bari 2 kelime konuşalım istedim ama tık yok merak ediyorum benim instagramda o eşlerini seven erkekler nerde yetişmiş nerden gelmiş benim okuz nerden gelmiş herkesin hayatı o kadar guzel ki ben mi beceremiyorum eve bakıyorum hic bişey yerinde değil temiz değil duzenli değil o kadar iş yapıyorum akşam eve geldiğimden yatana kadar sadece yemek yerken oturuyorum ama hic bir yerimde duzenli değil ne hayatım ne evim aynada kendime bakıyorum sıfır makyaj yuzumde benler cıkmış soluk bi yuz sıcaktan toplanmış bakımsız saclar ozensiz kıyafet bunu yapan kadınlar nasıl yapıyo gercekten o izlediğim hayatlar o kadar moralimi bozdu ki sosyal medyayı kapattım orda erkekler eşlerini cok seviyo herkes mutlu, evlenmeden once konuşurduk hayal kurardık heveslenirdik ama şimdi hic bişey yok konuştuğumuz gibi olcağına inanmıştım şimdi herşeyden herkesten soyutlamak istiyorum kendimi