İlk gittiğim uzman once 5 gun icilen hap ve ovitrelle catlatma iğnesiyle ilişki takvimi vermişti ama olmadı hatta oluşan yumurtalar catlamamıştı ve sol yumurtalığımda basit kist olmuşlardı ve onları yok etmek icin 2 ay yasmin adlı ilacı kullandım. Epey bir zaman gecince aynı doktora gene gittik bana aşılma yapıldı fakat ben o kadar korkak bi insanım ki. . O rahim filminde cekilirken tırstım ama dayandım, aşılamada doğumhanede yapıldığı icin acayip tırstım ortamdan ve kastım kendimi ve işlem esnasında hafif bir kanama yaşadım( normalde kanama olmazmış) . Neticede aşılamam da tutmadı. Sonrasında biz gene epey bir ara verdik bu ara verme esnasında soğan kuru civan percemi ve testeredişli aslan pencesi caylarını ictim.
Gectiğimiz ay adetin 2. gunu ben başka bir kadın doğum uzmanına gideyim dedim. Hem cikolata kistim kuculdu mu diye de merak ediyodum hem de hormon değerlerimi fsh lh felan merak ediyordum. Bu son gittiğim doktor muayene etti ama ustten muayeneydi kistin 2 cm dedi ( tabi ben cok şaşırdım 1,5 cm bi kuculme olmuştu sevindim