Kızlar olay cok sacma ama başıma bela alacağım diye korkuyorum. Hemen konuya giriyorum.
Yıllar once bir sitede uyelik acmıştım, arkadaşlık sitesi değil daha cok fotoğraflar, edebiyat paylaşımı vs yapılan butik bir site. Başka kişilerle mesajlaşıp fikir alışverişinde bulunulabiliyor. Siteye sadece adım, yaşım, mesleğim ve şehrimle uye oldum. Kimseyle ozel bir uzun yazışmam olmadı sonra da girmedim. Gecen aylarda fotoğrafcılık ile ilgilenen arkadaşıma siteyi onerdim, mail falan almakla uğraşmak istemediği icin de benim uyeliğimden devam etti.
Burda bir beyle yazışmaya başlamış, arada fikirler paylaşılmış sonrasında gece boyu sohbetler. Arkadaşım benden on yaş kucuk, calışmıyor ve daha once evlenmemiş. Daha sonra telefona gecmişler bir ay yazışıp ama bu surede adama benım profılım olduğunu soylememiş. Telefonda da adam yaşlar, meslekler yakın vs deyince goruşunce yuzyuze soylerim demiş ve buluşmuşlar. Adam buluşmada durustlukten dem vurunca da soylememiş. Şimdi adam ciddi duşunduğunu evlenmek niyeti ile goruştuğunu soyluyor benim ile aynı yaşlarda adam. Kız da aşık olmuş . Durumu acıklayamayacağını anladığında da adamla iletişimi kesip olmayacağını soylemiş. Ama nasıl olduysa adam adresimi bulup cicek yollamış. Ben de oyle haberdar oldum durumdan. Bir de mektup yazmış zarfla. Kız ağlıyor başım belaya girecek sanki adam da seviyor galiba ben napmalıyım adama anlatmalı mıyım ulaşıp? Şaştım kaldım