Eşimle sorunlarımız vardı az cok hakim olanlar var konuya, şimdilik şukur sorun yok tedavi goruyor doktora gidicegi gunleri ilac alacağı falan ben takip ediyorum bir bebek gibi herşeyiyle ben ilgileniyorum. Cunku yine aynı hataya duşmesinden korkuyorum oyuzden ona bırakmıyorum randevusuna kadar ben alıyorum.boyle gaflete duşmesinde ben razıyım her işini halletmeye.

Gelelim asıl konuya bu adam neden ona bağimli olmamı istiyor ben anlamıyorum.surekli bı tedirginlik hali eskiden daha rahattı ben baba evine gidince daha bir kaygili oldu.
Kız kardeşim aradı (abla yarın bı gunluğune işe gel garsonluk icin garson eksik ) dedi tamam gelirim dedim.

Bana kalsa hep giderim ozledim calışmayi evde bunaldım artık ama cocuğa devamlı bakacak kimse yok maalesef ne kaynanam nede annem yanaşmıyor devamlı bakmaya.

Oğlum ozel eğitim gorecek zaten kac gundur hastanelerde kosturuyorum bu surecte zaten yanında olmam gerekiyor.

Sadece bir gunluğune işe gidicem. Eşim aradı naptın gittinmi hastaneye dedi bende yok mesaj gelmedi bende randevu kestim dedim.sonra bu iş meselesini anlattım.bana sakin kimseye soz verme oyle birşey olmuyacak cocuğun başında otur dedi.bende sana soranmi oldu ne diyorsun diye kızdım.gidicem diyince telefonu yuzume kapattı.bunun amacı ne yani 1 gunluk iş ya 1.neden sorun cıkarıyor.

Not; asla onu dinlemicem yarın cocuğa kardeşim bakacak bende gidicem .bir gunlukte olsa butun olaylardan uzaklaşmak istiyorum