Merhaba kızlar. Guzel geceler dilerim hepinize.
Daha onceden 2 kere konu acmıştım. Aynı kişi ile ilgili. 1.konum ilk buluşmada evine cağırdığı ile ilgili.
2.konum aynı kişi korona olmuştu gecmiş olsun diyeyim mi diyeydi. Coğunuz gecmiş olsun deme demiştiniz ama ben dedim
Sonra da sevgili olduk. İlk başlarda guzel sozler yazıyordu, arıyordu, soruyordu. Sonra bunu sadece sabahları gunaydın mesajlarına dondurdu. Şimdi de sadece gunde 1 kere arıyor. Mesela bugun beni akşam 5 te aradı ilk. Ustelik bana gunaydın mesajı yazmıyor ama whatsapp a girip sabahları işi ile ilgili durum paylaşıyor ve bu benim cok zoruma gidiyor. Bi kac kere ben yazdım ama devamını getirmiyor.
Beni sevmiyor benimle ilgilenmiyor olarak duşunuyorum ama bu sefer tam tersi hareket ediyor. Mesela 2 hafta once o kadar işinin arasında benim icin git-gel 1600 km yol yaptı. Sırf beni tatilde olduğum yerden arabası ile alıp evime getirdi. Sonra ben uzgun mutsuz olduğum zaman cok ilgilenir asla kırmaz beni.
Ama bu arama ve msj olaylarından dolayı icim hic rahat etmiyor ve icten ice beni sevmediğini bitirmek istediğini duşunuyorum.. Beni ikilemde bırakıyor. Şu an yine ilgisiz modunda. Yani nasıl desem bir zaman harika hissettirirken bir zaman beni sevmediğini duşunduruyor. Soracağım soru belki sacma gelebilir ama sizce whatsapp ta durum paylaşıp bana yazmaması gunde bir kere araması normal mi?
Yoksa onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Ama beni ara sor mesaj at demekte zoruma gidiyor, sonucta bunlar icten gelen şeyler olmalı.. Şimdiden cevaplarınız icin teşekkur ederim.