Merhaba canlar yine ben.
Bu eski koca kişisinin Nisan fotoğrafları geldi gecen cumartesi, yollayan herkese bir daha atmamalarını ondan bana haber getirmemelerini rica ettim. Ve Bingo beni aldattığı kadın. Yani o kadar yalvarma yuzuk cicek ıvır zıvır. Bu kadar mı acizmis ya kansaydim diyorum... neyse uzuldun mu derseniz elbette uzuldum. Bunca yıl nasıl salak yerine konduguma,kendime,hayatımın 10 kusur senesinin heba oluşuna baya bir uzuldum. Ve sanırım depresyona girdim inanılmaz bir uyku hali hicbir şey yapmak istemiyorum, ağlayamıyorum, isyerinde muthiş bir performans duşukluğu yaşıyorum, sorumluluğum dahilindeki her şeyi oteliyorum, mutlu olamıyorum, gelecekten kaygılıyım, ya ben neden mutlu olamıyorum neden ben ondan once mutlu olmadım, benim karşıma beni ben olduğum icin sevecek biri cıkmayacak tek başıma hep hayatla mucadele edeceğim diyorum devamlı kendime, durup durup alışveriş yapıyorum bununla mutlu olmaya calışıyorum zaten sipariş verdikten on dakika sonra o mutlulukta geciyor. Psikolog randevusu aldım 29 una. Bu surec gececek mi ya noldu bana bilmiyorum. Olmek istemiyorum ama hani bir araba kazası falan olsa olurum korkusu da yok. Dipteyim yani nasıl cıkacağım bilmiyorum sizinle dertleşmek iyi gelir diye umdum