Selamlar ,ne yapacağımı şaşırdım yaşayan varsa lutfen akıl verin ..
Annemin kardeşleri surekli aile ici işlerimize karsiiyor .. ne yapıp yapamayacagimiza annem ve ailesi karar verir babamı bu şekilde ezmisler şimdi ben ayrı bir ailem kocam var bana da aynı şeyi yapmaya calışıyorlar.. babamdan alıp odemedikleri paranın haddi hesabı yok yaklaşık 500 bin borcları var babam bir gunden bir gune istemedi gozden cıkardı .. bunun karşılığında istekleri bitmedi borc surekli isterler son birkac yıldır babam asla yardım yapmıyor .. vermediği zamanhep kotu olduk.. annem surekli kardeşlerini kayirir .. kardeşleri bizlere laf soksa susun der .. ezdiler ezdiler yıllarca .. benden yıllar once duğun bileziklerini istediler iş batirdilar .. vermedim .. ne insafsizligim ne hayvanligim kaldı .. bir iki sene kuslukten yine sonra annem annem dedem araya girip annemin kardeşiyle barıştırdılar .. tabi laf sokmaları hep vardı .. takmıyorum senede bir iki kez goruşuruz gelim gıdım yok ama surekli ararlar annemi .. emekli ikramiyesini falan da kardeşine verdi iş kurması icin yıllar once onu da batırdı .. yıllardır babamın baba tarafindan gelen paranın uzerinden gecinirler .. babam sessiz bir adam annem sert ne derse o oluyor evde .. biz ne kadar kardeşimle karşı cıkıp sozlerimizi yukseltsek de annem bzii karşısına alır kardeşlerini almazdi ..
iki yıl once. Dedemi kaybettik .. bu arada hastalıklarında hep annemle ben koştuk diğerleri istiflerini bile bozmadı .. ya gecti duğunler oluyor gidiyoruz .. laf sokuyorlar kardeşinin biri .. yas tutmuyormusuz hayatımıza devam ediyormuşuz..
takmadik ..
2 hafta once de cok yakın bir akrabam vefat etti .. Sosyal medyam var ordan surekli yemek ,pasta borek ,cocuğumun fotolarını paylaşıyorum .. bana mesaj attı annemin kardeşi ne bicim insansın nasıl paylaşım yaparmisim ne Allah'tan korkmamam kaldı ne adiligim utanmiyormuymusum sosyal medyayı kullanmamak gerekiyormuş bir sure iki sene once dedemi iki hafta once akrabami kaybetmişim ....(BU ARADA KENDİ KİZİ ERKEK ARKADASİYLA FOTOLAR PAYLASİYOR UNRU DEGİL HİC BİR SEY ) ASLA KİZİNA LAF SOYLETMEZ.. Bunları duymusken engelledim her yerden yazamasin diye elim ayağım titredi anneme anlattım moralim nasıl bozuldu ..baban duymasin dedi annemin tepkisi bu oldu.. DOGRU YAPMİS MİYİM