Kızlar cumartesi eşimle benim doğum gunum gecen sene saat almıştım ondan once gomlek almıştım galiba parfum vs bu sene ne alacağımı bilemedim bide cocuk olunca acıkcası onla uğraşmaktan yoğunlaşamadım bide onun parasıyla ona hediye almak biraz sacma geliyor sanki hediye değilmiş gibi geliyor bilemiyorum benimde aklıma şey geldi eşim cocostarı cok seviyor bende onu yapmaya karar verdim guzel kahverengi yağlı kağıttan paket yaparım diye duşundum hem kendim hazırlamış yapmış olurum bence parayla alınandan daha değerli gibi sonucta bi uğraş var ama kararsız kaldım cocostar tariflerini araştırırken onun pastalarını buldum onlarda cok guzel gozukuyor pastasını mı yapsam yoksa normal cocostar mı bilemedim birde bir sorun daha var ki kızımın sut urunlerine alerjisi var ve emziriyorum yani sutumden gectiği icin banada sut urunleri yasak pastasını yaparsam ganaja krema konuluyor kremasız ganaj nasıl yaparım bilemiyorum sadece cikolata eritsem buyuk ihtimal donar kalın tabaka olur bilemedim yani bilgisi ve fikri olan varsa yazabilir mi?