oncelikle hayırlı ramazanlar. Ve bol kazanclar diliyorum..
ocak ayı sonu ile başladığım youtuber maceramda en mukemmel kazancımı haziran ayı icersinde yaşadım henuz keşinleşme olmasada boyle bir anı her youtube işiyle uğraşmış ve guzel bir odemeyi hanesinde gormuş dostlar heycanımı anlıycaktır.
Dediğim gibi ilk defa Bin doların ustu bir kazanc goruyorum bir kanalımda oyleki kanalım ihtar alana kadar mutluluk biraz sıkıntıya girsede direnmeye devam edıyorum..
Konuya girmek istiyorum 28 mayısda her spammer gibi doldur gec yaptıgım bir kanal 1 hafta sonra mukemmel bir grafik yakalamış ve ben bunu haziranın 19 unda farkettim aradan 3 gu gectikden sonra kanalım icersinde farklı (izleme almayan) Cartoon network iceriği olan bir icerikten 1 ihtar aldım ve kanal kotu duruma duştu ve aynı gun bir başka videom youtube tarafından oneri videosu yapıldı ızlenım almamış tum videoları sildim ve o gunden bugune kanalımda abone sayısı izleme sayısı ikiye katlandı ve ortalama gunde 150 -250 arasında abone geliyor..
Ben bir cok arkadaşımın yaşadığı ust seviyeleri cok yaşamadım şu an kanalımda olan 1500 kusur abone ve bin doların ustundeki kazanc benim icin buyuk mutluluk ve vazgecilmezlik. şimdiden ne diyceginizi az cok kestirebiliyorum bu tur kanalları daha cok yaparsın , kanalı ozele cek olan kazanctanda olma , hic bir icerik sonsuza kadar kalmaz , vs..vs.. ben butun bunları kafamda elemdim sadece şunu duşunuyorum cartoon networka ulaşmanın bir yolu yokmudur onlardan ozur dileyip ihtarı geri cektirme şansımız vs...vs..
Şimdiden cevaplar icin teşekkurler