Arkadaşlar durumumu az cok biliyorsunuz madde bağımlısı sevgilimden ayrıldım. Ailesiyle tanışmıştım oturup yemek yemişliğimiz hatta annesinin tanımadığı halde annemlere borek corek bile yapıp yollamışlığı var. Anne babamdan buyuk yaşlı insanlar. Whatsaptan birbirmizde ekliydik ben durum atınca annesi kalp, nazar boncuğu vs yollar oradan konuşurduk. Bu sabah saat 4 sıralarında bana annesinden hic bişey olmamış sanki ayrılmamışız gibi napıyosun diye mesaj attı. Aradan 15 dakka sonrada cevap versene laaaaan diye yazdım bende merak ettim annemden baktım kendi numarasına saat sabah 4 te cevrimici bir sene boyunca gece 1 olmadan uyuyan adam o saatte kimle konuşur? Ayrıldık daha 1 hafta olmadı konuşcak birini nereden buldun? Bende hem orda cevrimici olup hem annesinden bana yazmasına cok sinirlendim benimle daha fazla oynamasına dalga gecmesine izin vermemek icin anne babasını da engelledim cunku unutmam gerekiyor. Bu şekilde bana hic bişey olmamış gibi yazarsa aklımla oynarsa nasıl unutabilirim ki ? sizce engellemekte ayıp mı ettim anne babasını? Ama bitirmeye calıştığım bir ilişki orada biriyle konuşurken napıyon diye dalga gecer gibi mesaj atması sabahın dordunde cevrimici olması ya bunlar bir senelik ilişkiye vefasızlık saygısızlık değilmi ? Ne yapcağımı şaşırdım. Ergende değil ki bu adam 32 yaşında 1 sene boyunca ciddi sandığım ilişkide kullanılan tarafmı oldum aklımda deli sorular. Anne babası da sorsunlar bi zahmet oğullarına bu kız bizimi engelledi neden diye ? Beni gelinleri olarak gormek istiyolardı madem biraz evlatlarına sorsunlar sorun sendemi ? Ondamı diye?