Kızlar ya ben cok dert etmesemde bişeyi cok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul coğu kadın cok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz acıklayıp orneklere gecicem bana akıl verin uzaktan bir gozle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle cok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gorduklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse cekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar kucuk kardeşleri gibi
Yanında cok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gorduğumuz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) acıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok

Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdu

Zil caldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak actı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şok

Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gordu muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şoyle boyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, oyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginc valla
Sonra mesela eltim oda cok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber buyuduk diyo hep, eşimin sozde kucukluğunu anlatıp duruyo

Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın