Arkadaslar 2 gun once bir yabanci tv kanalinin programlarindan bir bolum yuklemistim denemek icin. Sabaha kadar 50 izlenim alinca, bu programda iyi is varmis dedim ve dun 18 tane daha yukledim. Az once uyandigimda 19'unun da telif ile silindigini ve 2 tane telif hakkimin gittigini, tek bi tane kaldigini gordum. Telif gonderen e-mail'de o tv kanalina aitti, yani sahte olmasina ihtimal vermiyorum.

Dun arastirmistim ama simdi emin olmak icin bir kez daha arastirdim. Youtube'da o programdan binlerce var. O kadar video icinde nasil beni hedef sectiler acaba?

Aklima gelen iki olasilik var.
Birincisi; Ben tv programini oldugu gibi orjinal ismiyle yuklemistim, diger yukleyenler birkac eklime eklemisler. KVP'den ornek vermek verecek olursam. Kurtlar Vadisi Pusu olarak degil de, Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi olarak isimlendirmisler.

Ikincisi ise; soyledigi gibi parnter kanallarina telif atilamamasi ve diger videolari yukleyen herkesin partner olmasi.

Bu programi bende diger yukleyenler gibi yuklemek istiyorum, tavsiyeniz nedir bana? Daha birkac gun once kabul edilen icinde hic video olmayan bir partner kanalim var. Ordan ismini degistirerek tekrar yuklemeye baslayacagim, sizin goruslerinizi de alabilir miyim?