Kızlar yaklaşık bir bucuk aydır tesaduf uzerine tanıştığım bir adamla konuşuyorduk.Ben 22 o 40 yaşında.Aramızda buyuk bir yaş farkı var evet ama ben kendi yaşıtlarımla yapamıyorum.Başından beri bana karşı hep guven problemi oldu ama ondan hoşlandığım icin bir şekilde guvenini kazanmaya calıştım cunku ona hep durusttum.Bir de şoyle bir şey var benim giyim tarzım biraz acık yani dekolteyi seviyorum insanlar her ne kadar bunu yanlış yorumlasa da sadece sevdiğim icin giyiniyorum oyle dikkay cekme teşhir tarzı bir amacım asla yok.O da oyle giyindiğimi biliyor ve bu konuda hic anlaşamıyorduk.Ben de ona yuz yuze goruştukten sonra enerjimiz tutar da bir ilişkiye başlarsak zaten kıyafetlerime dikkat edeceğimi soyledim.Ama daha sevgilim bile olmayan biri icin kendimi değiştiremezdim.Ve biz goruştuk onun yerinr gittim elbise giymiştim ve beni gorunce gozlerini kacırdı tanımamazlıktan geldi ve bana geri gitsen iyi olur dedi sanki benimle oyun oynuyor.O kadar insanın icinde oyle kucuk duştum ki.Ve en başından beri bana kendimi guzellik yarışmasında gibi hissettiriyor onun yuzunden kendimden soğudum.Hani insan kendini anlatmaz ama sadece sizden yardım istediğim icin soyluyorum ben cirkin bir kız değilim.Sarışın uzun boyluyum vucudum da kıvrımlıdır ve beğenilir.Ama farkındayım makyaj giyim tarzım abartı olduğu icin farklı bir izlenim veriyorum ve artık bu durumu değiştirme kararı aldım.Sormak istediğim şey siz benim yerimde olsanız ne yapardınız kendimi cok aşağılanmış hissediyorum cirkin hissetmeye değersiz hissettmeye başladım onun yuzunden.Ve zayıf karakterli bir insan da değilim ama bu durum gunlerdir beni cok yıprattı destek almaya karar verdim.Onu bir yandan pişman etmek istiyorum bir yandan da omur boyu unutmak.Yardımınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım nasıl daha iyi hissederim.Şimdiden cok teşekkur ederim