Merhaba arkadaşlar
Başlıkta ufak yazdım konunun derinine inip duşunduğumde ve burada karşılaştığımız sorunlara bakınca biraz ufak aslında ama yalan yalandır. Tahammul edemem. Edemiyorum..
(oncelikle belirtiyim ki borc miktarıda oldukca kucuk beni delirten sadece yalan kısmı)
Gelelim konuya
eşimin bugun bir yalanını ogrendim yıllardır beraberiz ilk defa boyle karmaşık hislerle doluyum.
Karşılıklı olarak guvenimiz hep tamdı hemde her konuda kavgasız gurultusuz cekirdek ailemizde musmutlu yaşıyorduk.. bu sabaha kadar.
Konuşmasını duydum bugun kredi vs .. biseyler ama Allah biliyor ya hiic şuphelenmedim.. neyse noldu falan derken kredi kartı falan dedi geciştirdi
Birkac saat sonra safım benim suphelendiğimi duşunmuş olacak ki (ben coktan unutmuştum bile) konuyu actı işte bisey soylicem ama kızma falanlar
arkadaşının borcu olduğunu ve uzun zamandır olduğunu soyledi once ben tabi cıldırdım nasıl haberim olmaz bide ustune yalan soyledin kac aydır niye haberim yok para icin yalan mı soylenir diye
Benim boyle tepki vereceğimi duşunememiş
Gunboyu kus gibi sustuk oturduk
Akşama kadar bu olay beni yedi bitirdi biraz araştırmaya başlayınca ben, eşim dokuldu bu sefer
Ben sana yalan soyledim o borc benim borcum arkadaşımın değil vs vs gerisini duymadım zatem sinirden kalbini parca pincik etmemek icin kalktım dolaştım uyudum duş aldım ama sinir bu gecmiyor.
Guvenim yerlebir yeryuzundeki en guvendiğim insana şuan yalancı gibi bakıyorum ne yapmalıyım ortalığı mı yıkmalı alttan mı almalı pişman mı etmeli pişman mı olmalı sıkışıp kaldım kafayı yicem hem ağlıyor uzuluyorum guvenip sarsıldı ama cok abartıyormuyum diyorum
Bir yandanda iki gun sonra en ufak bi olayda aklıma gelecek guven bu nasıl yapar diye sinirden kuduruyorum