Herkese merhaba, ilişkim hakkında bir konuda goruş istiyorum sizden, hesabımı bu nedenle actım. Uzun sureli bir ilişkim var, erkek arkadaşım işe başlamıştı birkac hafta kadar once. Sonra bir kızla takipleşmeye başladığını gordum, bu kim diye sordum erkek arkadaşım da iş yerinden arkadaşım dedi, bir de bir tanıdığının akrabasıymış kız. Neyse dedim gectim. Sonra baktım kız benim erkek arkadaşımın birkac fotoğrafını beğenmiş. Kızın hesabına bir arkadaşımdan istek attım, ve baktım erkek arkadaşım da kızın birkac fotoğrafını beğenmiş. Haliyle biraz kıskandım, ne gereği var bunun? Hadi diyelim kız seninkileri beğendi sen ne diye onun resimlerini beğeniyorsun ki? Ne ara tanıştı ismini oğrendi takipleştiler hic anlamadım. Bilmiyorum bide iş yerinden bir erkekle de takipleşmişti, o cocuk da erkek arkadaşımın resimlerini beğenmişti ama erkek arkadaşım onunkileri beğenmemiş mesela. Ya normalde de cok sosyal bir insandır tanıştığı insanlarla takipleşir ama ne bileyim aklıma takıldı bu durum. Sizce abartıyor muyum?