Merhaba oncelikle sorum bu adam iyi mi, onun icin cabalayayım mı vs değildir lutfen uzak dur yazmak icin kendinizi yormayın cok denedim olmuyor.
benim sorum sadece onunla nasıl eskisi gibi olurum?

Benim uc yıl once cok aşık olduğum biri vardı beni istemeye gelmeden uc gun once yalanlarını yakaladım aramıza 3. Şahislar girdi, yanlış anlamalar oldu vs ayrıldık. Oyle ani oldu ki gece seni seviyorum, aşığım diyerek yatıp sabaha karşı bi kac şeyi oğrenmemle hic hesapta yokken bi anda bitti ilişkimiz. ( ayrılık sebebiyle ilgili daha fazla detaya inmek istemiyorum)
Fakat o zamanlar ben de gercekten cahildim ve hem benim hem onun hataları ile ilişkimiz cok kotu şekilde bitti.
Cok yalvardı uzun sure peşimden koştu ama olanları sindiremedim barışmadım, hakaretler ettim. Fakat onu hep sevdim.
Sevmediğim biri olsa iyi yapmışım der gecerdim ama deliler gibi aşık olduğum icin hala aklımda o var.
Terkettiğime pişman oldum.
Ayrıldıktan sonra ara sıra buluşurduk, gezerdik.
en son 1.5 yıl once buluştuk ona barışmayı teklif ettim kabul etmedi ailelerimiz asla istemez, eskisi gibi olamayız ama belki uzun yıllar evlenmezsek o zaman biz evleniyoruz dediğimiz de karşı da cıkamazlar, şuan olmaz dedi.
ben de onu her yerden engelleyip hayatımdan cıkardım. 1,5 yıl hic goruşmedik.
Bir kac gun once benim diğer hesabımı bulup yazmış, buluşalım diyor ancak amacının sohbet etmek olduğunu duşunmuyorum. Onunla tekrar barışmak istiyorum eskiden beni cok sevdiğine eminim hala da değer veriyor bunu biliyorum ama hayatında istemiyor.
ona eski hislerini nasıl hatırlatabilirim ve yeniden bir ilişkiye başlarız? Biz ayrıldığımızdan beri ıssız adam modunda takılıyor. Ortak tanıdıklarımız var duyuyorum. Yaşananlar cok eskide kaldı ve ikimizde olgunlaştık bu kez daha farklı olabileceğini duşunuyorum. Farklı olmasa bile sonunda yine ayrılsak da en azından bu yarım kalmışlık noktalanır diye duşunuyorum
Cunku 3 yıl gecti hala bir mesajıyla allak bullak oluyorum bu meseleyi halletmem lazım