Arkadaşlar merhaba,
Beni tanıyanlarınız vardır muhakkak meşhur kaynanazede okalip.
Gelelim konumuza;
Bu zatı muhterem bi kac gundur eşimle ve benle konuşmuyordu.
sebebi ise bizi olur olmaz zamanlarda (gece-gunduz,goruntulu şekilde) surekli arayıp rahatsız ettiği,beni surekli aşağıladığı,icin ona tepki gostermemiz. Aslında bi dolmuştuk oda bahanesi oldu. Yaptıklarının yanında bizi surekli araması cok cok ufak bir detay. Neyse; cok mutluyduk bu arada ve hic olmadığımız kadar huzurlu.
Az once eşimin telefonu caldı bizde hatasını anladı bunun icin aradı diye duşunduk. Garibim eşim actı telefonu merhaba nasılsınız demeye kalmadan benim borc paraya ihtiyacım var altınlarınızı bana verir misiniz? Dedi.
Ben tabi şok.
eşim hic verme taraftarı değil. (Kendisinin 4 dairesi yazlığı arabası ve aylık kişisel bakımlarına ayırabileceği ciddi sayılacak bir butcesi var,biz evlendiğimiz zaman kendisinin bize destek olmayışı,kendi evinde kiraya gecmek istediğimizde size guvenemem bugun oder yarın odemezsiniz diye karşılık vermişti bizde farklı bi yere kiraya gectik tabiki. ) yani siz bu durumda ne yaparsınız? Acil bi konu vs dedi acıkcası detayını sormadım sormak gelmedi icimden. Elimdeki 3 kuruşluk guvencem olan altını vermek istemiyorum. Ve şoyle bir durum var ki bizden bu altınları balayımızdan sonra istedi koştura koştura gittik verdik ihtiyacı var diye bi kac ay once borcun ceyreğini verebildi ancak. Yani kısacası hala bize borclu. Ne yapacağım siz olsanız ne yapardınız ?