Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Yaklaşık 10 gun once erkek arkadaşım beni terketti. Terk edişinden once bir konu hakkında tartıştık ve ben onu sanırım biraz fazla bunalttım. Gercekten akıl verecek birilerine ihtiyacım var. Lutfen yardımcı olun ondan ozur dilemeli miyim?

Sevgilimin 2-3 yıllık cok yakın olduğu bir kız arkadaşı var. Her gun her saat arayabiliyor ve her gun mutlaka konuşuyorlar vs. Ben biraz fazla kıskanc bir yapıya sahibim ve bu durumu bir turlu kabul edemedim. 2 ay once bu konuyu actım ve rahatsız olduğumu bu şekilde devam edemeyeceğimi, o kızı hayatından cıkartmasını kesinlikle istemediğimi ama soğukluk koymasını istediğimi ve gerekmedikce konuşmamasını birebir buluşmamasını istediğimi belirttim. Cok sorun cıkarttı kızdı bağırdı cağırdı ama sonra kabul etti. Peki dediğin gibi soğukluk koyacağım dedi. Ben bu 2 ay zarfında bu kızın konusunu hic acmadım. Cunku buluşmadılar vs ben de bu yuzunden sorun etmedim. Daha sonra bir gun snapchatinde kimlerin olduğunu merak edip sordum. Benim dışımda tek bir kızın ekli olduğunu bunun da o kız olduğunu soyledi. Ekli olması bir şeyi ifade etmez ama ara sıra birbirlerine fotoğraf attıklarını ve bunda bir sakınca gormediğini soyledi. Ben bunu duyunca cıldırdım cunku bana soğukluk koyacağına dair soz vermişti guvenim cok kırıldı. Bunu ona guzelce acıkladım bana verdiği sozde durmadığını bu yuzden guvenimin kırıldığını belirttim. Ozur dilemedi hala normal gordu. Benim soğukluk koyma şeklim bu. Senin istediğin şekilde sırf sen istedin diye insanları hayatımdan cıkartamam dedi ve ben bu soylediğini unutamıyorum. Bu sorunun uzerini kapatmaya calıştım bir şekilde ama icimde bir sıkıntı olarak duruyordu derken uzerine bir kere daha guvenimi kırdı. Bu seferki konumuzda yine benim aylar once onu uyardığım bir konuydu. Instagram'da takip ettiği kızların attığı butun fotoğrafları beğeniyor ve bu durum benim canımı sıkıyordu. Ona bunu soylediğimde peki artık beğenmeyeceğim demişti. Bu Snapchat olayından sonra benim guvenim kırıldı ve actım baktım. Yalnızca ortak takipte olduklarımızı beğenmemiş ve diğer kızların paylaştıklarını yine hic boş gecmemiş. Olay beğenip beğenmemesi değil ama benim soylediklerimi umursamaması cok canımı yaktı. Tekrardan uyardım. Tekrardan sanki hic konuşmamışız gibi beğenilerine devam etti. Sabrettim sabrettim belki değişir diye ama ne soylediysem de bir kulağından girip bir kulağından cıkmış sanki. En sonunda ben iyice cıldırdım kendimi kaybettim. O da artık istemediğini soyleyerek benden ayrıldı. Sizce ben cok mu sıkı ve yobaz davranmışım?