2 haftadır bir etut merkezinde calışıyorum.Oğrenci sayısı cok fazla.Branşımda 2 tane deneyimli ogretmen var. Birisi 9 10 11 e digeri 12 ve mezunlara girecekti.Ben işe girerken kurucu ihtiyacım yok ama seni alıyorum dedi. İş başı yapmadan da bu sene iyi efor sarfet, seneye kadroya alalım seni dedi. Ama seneye 9 10 11 i bana verse diger hocamız boşta kalacak.Gecen hafta yogun degildim. Bu hafta 3gun belli saatlerde birebire gidiyorum. Her saatim dolu.Yeni kayıt olanlar icin telafi dersi yapıyorum.Birebir isteyenlere ders anlatıyorum. 9ları da bana verdiler. 9ların dersine artık ben giriyorum.İki hocadan birine soru soruyorum, mesela dun telafi dersinde hangi konuyu anlatayım, nasıl yapayım diye sordum. Aldıgım cevap sen ayarla, nasıl istıyorsan oyle yap oluyor. 9larda hangi plana kadar gideyim, fasikul fasıkul mu gideyim diye sorduğumda patron sensin cevabını alıyorum. Artık gerekmedikce soru sormayacağım ona.

Şunu merak ediyorum. Saatlerim bu kadar yogunken ihtiyacı olmasa kurucu beni alır mıydı? Maaşta alıyorum.İşe girerken ne kadar maaş istiyorsun diye de sordu. İşimi kaybetmekten cok korkuyorum. Hergun 7 de kalkıp o gunku birebirler icin ders calışıyorum. Ve kovulmaktan başarısız olmaktan korkuyorum. Şimdilik iyi gidiyor şukur. Ama bu korkum gecmiyor