Oncelikle ben ağır bir vajinusmus hastasıyım 4 yıllık evli olmama rağmen hic muayene olamamıştım taki dune kadar ... Kocaelide yaşayanlar bilir Ozel Konak hastahanesinde Erkan bey var ona gittim ben kendimi edepsiz sanırdım ki adam benden deli cıktı ne vajinusmusu dedi ben hic anlamadan her turlu muayeneyi yaptı (bir nevi aslında iyide oldu) . Sonra bende yumurta tembelliği olduğunu soyledi 60 kg olmama rağmen zayıflaman lazım dedi ama buyutulecekte bir sorun olmadığını catlatma iğneleriyle doğal gebeliğin sağlanabileceğini vs anlatıyorduki eşimin sonuclarını gordu. Sayısı ve yapısı normal ama ileri hareketlilik % 10

Bu kotu oldu işte dedi.Eşime arı poleni keciboynuzu evicap ve proxeed plas kullanmasını ve sigarayi hemen bırakmasını soyledi.
Banada adetin ucuncu gunu icin bikac test verdi bunların sonuclarıyla gelin aşılama hatta tup bebeğe kdr uzanabilir yolculuğumuz dedi

Ben şimdi kesinlikle doğal yoldan hamile kalamayacakmıyım

Aşılamada olmazsa tup bebeğin o tarz bir klinikteki masrafı nedirki devletde karşılamaz inanılmaz mutsuzumm inanılmaz uzuntuluyum

Şuan iş yerimdeyim kafamda deli sorular