Herkese merhaba, bir konudan dolayı kendimi kotu hissediyorum. Kız kardeşim var kendisi 19 yaşında ve lise boyunca o kadar calıştı ki hedeflerine ulaşmak icin, liseyi bitirince okulun en başarılı oğrencisi secildi. Şimdi de Hacettepe'de psikoloji bolumunu kazandı. Cok calışkan bir kız, okumak en buyuk hayaliydi. Ama gecen benimle konuşmak istedi, canı sıkkındı. Anlattıklarını duyunca şok oldum. 1 yıldır bir erkek arkadaşı varmış, erkek arkadaşı başlarda uni konusuna bakarız demiş ardından şimdi de kız kardeşimin okumasını istemiyormuş. Yahu dedim ne hakla? Sen niye ondan izin alasın ki? Baktım kız kardeşimin de kafası karışmış, bu nedenle daha once ayrıldım ondan ama dayanamadım geri barıştık demez mi. Dedim sacmalama annem babam o kadar mutlu sen uni kazandın diye, lutfen yapma boyle. Bide diyor ki beni cok kısıtlıyor, erkek arkadaşlarım olamazmış falan ama kendisinin kız arkadaşları var diyor. Gercekten cok şaşkın ve uzgunum. Bunca yıldır universite okumak icin didinip durdu cok calıştı şimdi de kafası karışıkmış. Diyorum cok kucuksun boşver daha kimler kimler girer hayatına ama yok, sanki okuldan vazgececek gibi duruyor ve benim elimden hicbir şey gelmiyor. Anneme de anlatmak istemiyorum işler daha da karışır. Of napacağım ben? Fikir istiyorum lutfennn