Merhabalar herkese
Başlıktan da anlayacağınız uzere sorunum erken uyanmak.cogunuza gore basit gibi gozukuyor ama benim hayatımı duzene sokmam icin bunu yapmam şart.simdi başlıyorum uzun olmaması icin elimden geleni yapacağım.
Kızlar ben kendimi bildim bileli erken uyanmaktan nefret eden bir insanım. Kucukluğumde okullarım hep oğlenciydi. Okula 12 de gider 6 da gelirdim. ortaogretim ve lisede sabahcı oldu okul cok zorlanırdım ama yine de ses etmeden giderdim cınku o zmn mecburduk sizde bilirsinz ki. Daha sonraları lise de okula bir sene devam edemedim, hastalık gecirdim vucuduma platin takıldı. doktor hayatın boyunca ağır isler yapamazsın işte eğilip kalkma vs gibi seyler yapma dedi belki calışmayacaksın hayatın boyunca dedi. Bu arada doktorumu cok severim beni de cok sever o yuzden bu kadar gercekcidir kendisi dedikleri yuzde yuz doğru.
O sıradan sonrA dershaneye yazıldım o da şansıma oğleden sonrA oldu. Gidip geliyordum herkese inat calıştığımı bir seyler icin cabaladığımı gostermek icin. Eve gelince yatakta calışıyordum ders. Unv sınavına bu şekilde hazırlandım ama hic erken kalkmam olmadı yine. Şukur cok yuksek bir puanla cok yuksek bir bolume girdim.ama onuda 2. Oğretim okudum

Mezun olduğum sene ozel sektorde iyi bir kurumda işe girdim. Bir sene calıştım o sıralar erken uyanmaya başladım ve gercekten ilk uyandığımda cok kotu hissediyordum midem bulanıyor falan ama saat 10 gibi kurumda ne kadar iyi olduğunu gordum. Daha sonraları ben işten ayrıldım sağlık sıkıntımdan dolayı.
Su an ders calışıyorum KPSS icin cınku devlet biraz daha bana sağlık acısından uygun olacak gibi. Yalnız normalde geceleri ders calışan sabaha karşı uyuyan ben iş hayatından sonrA erken uyanınca ne kadar cok zaman kaldığını gorunce erken uyanmak istedim. İnan ’ın Aralık ayından beri surekli bununla uğraşıyorum. 3 gun oluyor. Sonra bozuluyor. utanıyorum demekten ama 10 da uyanıyorum derse gecmek 12 yi buluyor. Normalde 6 da kalkmıs olsam fazladan 5 :6 saat calışmış olacağım. Uyandığım zaman gun icinde uyuyakalıyorum masa da

platin mevzusunu su yuzden anlattım sabahları zor uyanmamın en buyuk sebebi o oldu Artık. Rahatsızlığımdan dolayı belki cok zorlanıyorum bilemiyorum. B12 vs hersey tamam ama bu bir alışkanlık ve ben bu alışkanlığı değiştiremiyorum. Aranızda benim gibi olan sonradan duzelen varsa lutfen beni aydınlatsın lutfen tavsiyelerinizi bekliyorum. Yazım hatası yaptıysam affola. şimdiden teşekkurler