Herkese iyi aksamlar, kendimle ilgili fazla on bilgi vermeden direkt sorunumu yazcam. Ingilizce konusulan bir avrupa ulkesinde ingilizce ogretmenligini yapmaya basladim, ama bu ulkede buyumedim, dili sonradan ogrendim. Dolayisiyla anadili ingilizce olan biri gibi konusamiyorum az da olsa aksanim var ve hala ufak tefek, konu yabanciysa buyuk hatalar yapiyorum ama yillarca bu dilin egitimini aldim. Sorun su ki veliler sikayet etmisler anadili ingilizce olmayan biri bizim cocuklarimiza nasil egitim vercek diye, mudur bugun beni yanina cagirip soyledi yanlislarimin uzerinde calismami rica etti, yanlislar yapmamin beni kotu bir ogretmen yapmayacagini soyledi ama ben cok bozuldum, daha dogrusu uzuldum cunku bu bugunde yarina duzelticek bir sorun degil ve beklentiler cok yuksek okulda yanlis yapmaya insancil gozle bakilmiyor. Bu ulkede yalniz yasiyorum, derdimi anlatabilcegim beni anlayacak hic kimse yok, ozguvenim yerle bir oldu. Ya bunlari yutup bir sekilde devam edecegim ya da birakip egitimimle alakali olmayan bambaska bir is yapacagim. Siz olsaniz ne yapardiniz? Ogrencilerinize, velilerinize ne derdiniz? Arkadaslarimin hic biri calismiyor, hepsi evli, giyinip suslenip geziyorlar. Bense yillardir kendimi bu kariyere adadim, oh basardim rahatladim derken sorunlarin en buyugunu yasiyorum, kendimi cok cok degersiz hissediyorum. Lutfen yardim edin, bir fikir verin.