Herkese merhaba, daha once bu site karşıma cıkmıştı, şimdi kaydolup icimi dokmek istedim. Oncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Aslında cok da denecek bir şey yok ama okuyup bir dua etseniz de yeterli. Ben hic gormuyorum 19 yaşındayım. Nasıl yazdığımı merak edenler varsa ekran okuyucu kullanıyorum. Ekrandaki her şeyi seslendiriyor. Ben bu sene universite birinci sınıfa başlayacağım. Gecen sene hazırlık okudum, online olduğu icin işim kolaydı. Şimdi haliyle okula tek başıma gitmem gerekecek. Lisede okul evimize yakındı, ailem arabayla goturuyordu, okulun icini de oğrendim, gitmem gereken sınıfı bulabiliyordum. Şimdi okulum daha uzakta ve otobusle gitmem gerekecek ama acıkcası yapamayacağımdan korkuyorum. Hic gormeyip hayatını gayet guzel idame ettirenleri gordukce onlar yaparsa sen de yapabilirsin diyorum ama bir taraftan da korkuyorum. Annem ilk zamanlar biz yardımcı oluruz diyor ama yine de endişelerim var. Gidip geldiğimi duşundukce icim sıkılıyor. Umarım gidip geldikce alışırım. Daha once de dediğim gibi denecek pek bir şey yok, icimi dokmek istedim sadece. Sizden ricam hic olmazsa bu alışma gunlerini sorunsuz, en kolay şekilde atlatmam icin bi dua etseniz yeter.