Merhaba arkadaşlar konum biraz itiraf gibi biraz da ne yapmalıyım tarzı olacak. Anlaşılır olması icin olayları en başından anlatacağım uzun olacak.
Lisede ağır bir depresyon yaşadım yıllarca ilac kullandım. doktorum bipolara yatkınlığı var demişti. 18imden sonra bıraktık doktoru. İyileştim zannettim ama şimdi anlıyorum ki iyileşememişim hic. Yaşım 27, istanbulda oturuyorum. Girdiğim hicbir işte tutunamadım. Ya işten ayrıldım ya da cıkartıldım. Performans dendi, verim dendi. Ama bende başka sıkıntı vardı. insanlar bunu goruyor ve işime son veriyordu bence. (bir anormallikten bahsedyorum). Hic arkadaşım yok, edinemiyorum
Bir kac ay once bir otele işe girdim. Amirim benden rahatsızdı işimi beğenmiyordu. 1 ayda işten cıktım. Aileme soyleyemedim, bu da olmadı ben bir işte calışamıyorum diyemedim. Son zamanlarda işe gidiyorum diye evden cıkıp butun gun Starbuckslarda oturuyorum. Akşam eve geldiğimde işten gelmiş gibi yapıyorum. Bu cok tuhaf bir konu evet ama yapıyorum bunu. Bir semtte 2 tane starbucks şubesi var. birinde 12ye kadar oturuyorum diğerinde de oyle bir kac saat oturuyorum. Git diyen yok, kalk diyen yok.
Cok yoruldum ben bu durumdan. Aileme soylemek istiyorum ama yine olmadı diyemem. bir yandan da haldır haldır iş bakıyorum kendime. Arkadaşlar yorumunuzu merak ediyorum sırf bu davranışım yuzunden tekrar doktora gideyim mi? Aileme nasıl soyleyeyim, yeni ayrılmış gibi mi? teşekkur ederim