Merhaba
Nasıl başlayacağımı bilemiyorum lutfen diğer formlarda olduğu gibi gereksiz yorum yapılacağını sanmıyorum ama lutfen saygı duyun insanlara
Ben yaklaşık iki yıllık evliyim ve bir ay sonra kaza yaptım cok şukur iyiyim ama adet donemlerinde ayağım cok ağrımaya başladı kazada iki ayağım kırıldı ve kırıklara Platin takılı doktora gittim ağrı icin ama doktor yumurtalıklarda sorun olmadığını soyledi kan testi yaptırdı bebek duşunup duşunmediğimi sordu bende tabiki duşunuyorum ama oncelik sağlığım dedim aynı zamanda eşimden de spermiyogram testi istedi rahim filmi cekilmemi felan rahim filmimde değerler normal yazıyordu kan testinde ise prolaktin normalin biraz uzerindeydi 34. 50 gibi bir rakamdı eşimin spermiyogram sonucu 2 ml du acıklama yaptı ama anlamadım bazı ciftlerde erkekte bazı ciftlerde bayan da yani %25 lik oran veriyor bize sizin ikinizde de Problem var dedi ve direk tup bebek yapmamızı istedi ben anlayamadım yumurtalıklarda sorun yok rahim filmi temiz hormonlarda oynama oluyor bir ay sonra yaptırdım 23.23 cıktı adetim sancılı gectiği icin biraz araştırma yapmıştım yumurtalık kendini yenilediği icin ağrı olabiyordu sanırım tam net hatırlayamıyorum kazadan dolayı kafama darbe aldım unutkanlığımda var ve benim bu hormonum sut bezleri ile alakalıymış oda beyin fonksiyonları ile ilgili şimdi evliliğim iki yıla yaklaştı ve artık bebek bekliyorlar soruyorlar eşimde kendini hazırladı sanırım bebek ozlemi duyuyor ilk başlarda ben cok istiyordum gidelim diye ama eşim Sperm sonucunu oğrenince toparlanması bir yılı aldı bu zaman zarfında ben tup bebek ile ilgili yorumları okumaya başladım ama biraz gozum korktu sanırım cok sancılı bir surec sanırım yumurta toplama catlatma tekrar rahime iletme bana yardım edebilecek biri varmı konuşmaya ihtiyacım var cunku kimseye anlatamıyorum anlatmakta istemiyorum cunku beni anlamak yerine gereksiz yorum yapıp başıma kalkacak insanlar var tup bebek tuttuktan sonra nasıl bir surec var normal yolla hamile kalan insanlar gibi mi kontrol olunuyor yoksa surekli gozetim altında mısınız aklımda bir suru cıkamadığım soru var ve ilk defa tup bebek tedavisi uygulayacağım doktor aşılama onermedi Sperm sayısı duşuk olduğu icin rapor cıkarmak icin 2 aşılama istiyor ve maddi durumum raporsuz karşılarmı bilemiyorum eşim ailesinden destek almak istiyor ama kv hemen başa kalkıyor lutfen yardımcı olursanız sevinirim