Merhaba kk kadınları, ben yaklaşık 1-1 bucuk senedir anksiyete yaşıyorum, doktor cok korkulacak birşey olmadığını, psikologa duzenli gitmemi onerdi. Yurtdışında yanlız yaşıyorum, ne bir turk arkadaşım ne de ailem yanımda. Konuştuğum ve cocuğumun konuştuğu dil ingilizce ve arapca gercekten turkce konuşmayı ozluyorum konuya donucek olursam cocuğum 2,5 yaşında ve bir kardeşinin olmasını cok istiyor eşim, bende istiyorum ama anksiyete, kaygılarım, surekli yapamayacağımı duşunmem buna izin vermiyor. Eşimde surekli tek 2nci cocuğu yapıcak kadın sen misin, tam zamanı yapmak icin, ileride daha zor olur vs diyip duruyor, cok istememe rağmen cocuğuma bakınca icimde bi huzun cokuyor ve sanki ona haksızlık yapıcakmışım, onunla ilgilenemicekmişim gibi geliyor ve ağlamaya başlıyorum. Bu şekilde kaygıları olupta bunları yenen insanlardan yardım bekliyorum. Bazen o kadar ağır yaşıyorum ki bu durumu kızım duşunce kalbim kut kut atıyor kalp krizi geciricem sanıyorum, cocuktur duşer diyor herkes biliyorum ama bu korkularımı yenemiyorum. Şimdi de cok istememe rağmen cocuk yapma istediğime engel oluyor bu kaygılar..