Ne an derdim olsa veya birşey oğrenmek istesem kendimi bulurum burada değerli yorumlarınıza gelirim ..Soruna gelirsek. Boyle sorunlar her yaş da olabiliyor ,kimisi zaten guzel ama kendisi fark edemiyor ufak bir şeyi abartıyor ama bende ki problem farklı. (Belki bazı insanlarda ileri derece belirgin değildir yuzlerınde asimetri) Ha diyeceksiniz ki belki madem seni uzuyor psikolojik tedavi desteği ile ameliyat ol, ama ameliyat istemiyorum boyle beğeniyorum ama bazen begenmeyip celişiyorum. (Sende bi karar ver dediğinizi duyar gibiyim )(Yuzumde ki asimetri biraz belirgin) Belki ben abartıyorum diye dusunurdum ama son zamanlarda cevremde “burnun yuzune buyuk-yamuk bak yaptır sevineceksin yakışacak” , “dudagın orantısız aslında orantılı olsa biraz cidden yakısacak” gibi yorumlar. Tamam bu tarz yorumlar hepimize gelebilir ancak bnm ozellıklerımdeki asimetriler belirgin ozellik de olduğu icin dediklerinde hak var doğru. Ha boyle beğeniyorsan sorun ne ameliyat da istemiyorsun diyeceksiniz...sadece kafama taktığım şeyleri paylaşmak ve sizlerde de boyle ozellıkler var mı bilmek istedim duşuncelerinizi belki sizin burnunuz veya yuzunuz duzgun olmasına rağmen oyle diyenlerde de cıkıyodur. Oğrenmek istedim