Merhaba hanımlar .Cok uzatmadan kısa yazmaya calışacağım .Duşuncelerinize ihtiyacım var .Kendimden 14 yaş buyuk bir gorumcem var .Tanıştığımız gunden beri karşılıklı olarak yıldızlarımiz barışmadı .Karşılıklı ilişki sonucta benim de hatam olmuştur ama genel olarak hicbir şeyi beğenmeyen ,aşağılık kompleksi olan,herkesin kendini kucuk gordugunu sanıp her konuda karşıdakini ezmeye calışan ,her konuda bilgiclik taslayan ,mutsuz bir evliliği olan genel olarak mutsuz bir insan .Surekli beni yok saymaya calisiyor.Bizi cagiracagi zaman eşimi arar ona rama.dedim .Karşılıklı bizi davet edeceği zaman da sadece eşimi davet ediyor gibi yuzume bakmadan eder .Evine giderim bir surat .Ben bir şey anlatirken ya alay eder soylediğimle ,ya hic cevap vermez ya da kafasını cevirir.Ne desem tersini soyler .Gormezden geldim takmadım ama artık sinirimi bozmaya başladı .En son gittiğimizde sadece eşime bakarak bir şeyler anlatmasi yine beni gormezden gelmesi ve eşimin de sen niye samimi değilsin diye bana suc bulması artık bardağı taşırdı .İyi bir kavga cikardim .İşi boşanmaya kadar getirdim .Artık iyiden iyiye sinirimi bozmaya başladı ve eşimin de buna hic tepki vermemesi ,bozulmaması ustune bir de beni suclaması bardağı taşırdı .Sorum şu .Eşim de surekli goruşmek istiyor .O uzulmesin diye ben uzuluyorum ve hamileyim .Cok kafaya takıyorum sonra bu kadın beni yok saydı diye ..Merak ettiğim siz boyle bir muamele ile karşı karşıya kalsanız nasıl bir yol izlerdiniz??