Gezme sebebiyle eşimin eniştesi bulunduğumuz bolgeye geldi. Teyzesinin eşi. Neyse (teyzesi de duğunde anneme sacmasapan laflar edip tartışma cıkartan bi kadın, ozrunu uc sene sonra diledi ama ben affetmiyorum)
Eniştesi de ben gibi bu aileden cok yorulmuş herkesle bağını mesafesini kopartmış biri fakat yine de karısından oturu olayları az cok biliyor. Bugun bana eşimin annesi ve kız kardeşi icin bi amacları var sizi ayırmak dedi bu zaten benim bildiğim bi şeydi. Kız kardeşinden icin yine o oyle kurnazdır ki sakın guvenme dedi (gorumcemle 2 aydır doğru duzgun sohbetim bile yok) ayda bi kere bile konuşmam o yazmadıkca yazmam mesafeliyim. Eşim bi onceki kız kardeşiyle buluşmasında şoyle demiş karım senin zamanında soylediğin hic bi şeyi unutmuyor bu yuzden de her kavgada gelip yuzume vuruyor demiş.(bunu sert bir dille değil naif bi dille soylediğine eminim cunku o an sohbet ediyorlarmış) bunu bana eşim soylemişti. O gun bugundur kız bana yazmıyor. Bu benim işime geliyor tabiki sevmiyorsak birbirimizi konuşmayalım benim felsefem bu ama onların felsefesi iki yuzluluk. Defalarca da onlar yuzunden ayrılma yoluna girdik bi şekilde donduk. Neyse eniştesi bana bugun yemek yerken eşimin beş dk bi yere gittiği sırada tek amacları sizi ayırmak dedi eğer aklında ayrılmak varsa ayrılın cocuk oyuncağı yapmayın dedi bunu kotu bi niyetle soylemedi yada eşine sahip cık ama olene kadar da ayırmak icin uğraşırlar kendine bu hayatı zindan etme bunlarla ama yine de sen bilirsin dedi. Eşime konuyu acmadım henuz eniştesi gitsin oyle acacağım. Benim tepkim şoyle oldu Ayırmak isteyenin asıl kendi yuvası olmasın dedim. Zaten gorumcem de benden beter halde. Allah ıslah etsin ne diyim