Merhabalar , bugun arkadaşlarımla şehir dışında bi yere gittim . Erkek arkadaşım da biraz erken donsem beni gormeye bi gelmek istediğini soyledi. Benim gelmem akşam 11 i buldu. 11 de ona instadan mesaj attım geldim diye. Bu mesajı gordu ama cevap vermedi. Bu hareket bana ilginc geldi. Wp a girdim bi baktım orda cevrimici he dedim bitirince yazacak herhalde . Tabi o saatte gelmesini beklemiyorum gec olmuştu bende istemiyordum . Bekledim bekledim yazmadı girdim wp a yine cevrimici. Bu boyle 2 saate yakın surdu. Gece 1 de bana mesaj attı. O saate kadar sinir kupu olmuştum. 2 saat aralıksız biriyle cevrimici gece vakti . Mesaja bakmadım aradı actım . Uykulu uykulu konuşuyo. Aa dedim sen uyumadın mı ben seni uyudun sandım. Yok dedi uyuyamadım. Sonra bişilerden bahsettik ne hatırlamıyorum. Ama ben biraz soğuk ve uzak konuştum cunku inanılmaz sinirliydim wp da cevrimici olduğunu soylememek icin zor tuttum kendimi. Tabi o bi tavrım olduğunu anladı. Biraz seni sevmek icin aramıştım ama konuşasın yok galiba dedi.Bugun ne yaptın nası gecti fln dedi . Bende muhteşemdi ayrıca yeni insanlarla tanıştım dedim. O da ooo dedi telefonlar verildi mi kim bunlar vs dedim herşeyi yalnış yere cekmeye ne meraklısın kızlarla tanıştık konsept olarak minik ve herkesin birbiriyle kaynaşabilceii bi yerdi dedim. Oyle konuştuk. Konu benim mesaja geldi. Dedim mesaj atmıştım ama gordun cevap yazmadın. Ay dedi gozumu acamıyorum ki yarım gozle okudum onu bi o koltuk bi bu koltuk yattım yattım kalktım. Tabi o an başımdan aşşa daha bi kaynar sular indi . Uyuyorum diyen insan 2 saat boyunca wp de bi fiil online dı. Bişe demedim. Hadi yat uyu dedim . Yorgunum bende dedim. Hemen kapadım telefonu. O da bana tavırlıydın ama anlamadım yazmış cevap fln vermedim. Galiba aldatılıyorum . Uyku girmedi gozume Siz olsanız boyle mi duşunurdunuz ?